Dolar

34,1709

Euro

38,3046

Altın

2.913,21

Bist

9.674,85

Kars’ta tartışma cinayetle bitti: 30 yaşındaki adam, eşini öldürdü

Kars’ın Susuz ilçesinde 30 yaşındaki D.M., tartıştığı eşi Sıla M.'yi silahla vurarak öldürdü. Genç kadının cenazesi otopsi için morga kaldırılırken, şüpheli gözaltına alındı. Çiftin 7 aylık bebekleri olduğu öğrenildi.

2 Saat Önce Güncellendi

2024-09-30 10:28:46

Kars’ta tartışma cinayetle bitti: 30 yaşındaki adam, eşini öldürdü

Kars'ın Susuz ilçesine bağlı Büyük Çatak köyünde, 30 yaşındaki D.M, evinde eşi Sıla M. (18) ile tartıştıktan sonra silahını ateşleyerek genç kadını öldürdü. Olayın ardından bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Genç kadının olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

TARTIŞMA SİLAHLI CİNAYETE DÖNÜŞTÜ

Kars'ın Susuz ilçesi Büyük Çatak köyünde, sabah saatlerinde meydana gelen olayda, D.M., evde yaşadığı tartışma sonrası eşi Sıla M.'ye silahla ateş etti. Olayı duyan komşuların ihbarı üzerine köye hızla jandarma ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede genç kadının olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Olay sonrasında kaçmaya çalışmayan D.M., jandarma tarafından gözaltına alındı. Eşini öldürdüğünü itiraf eden D.M.'nin sorgusu devam ediyor. Sıla M.'nin cenazesi, otopsi işlemleri için Harakani Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

7 AYLIK BEBEK YETİM KALDI

Evin genç annesinin ölümüyle büyük bir trajedi yaşanırken, çiftin 7 aylık bebeklerinin olduğu öğrenildi. Cinayet sonrası köyde büyük bir şok yaşanırken, olayın aile içi şiddetin acı bir sonucu olduğu belirtildi.

TAHKİKAT DEVAM EDİYOR

Cinayetle ilgili jandarma ekipleri tarafından başlatılan soruşturma titizlikle yürütülüyor. Olayın detayları ve D.M.'nin ifadesi doğrultusunda, olayın seyrine dair yeni gelişmeler bekleniyor.

Haber Ara