Dolar

34,0445

Euro

37,9334

Altın

2.819,63

Bist

9.758,14

Kocaeli’de bir müzikholde çıkan tartışma kanlı bitti

Kocaeli’de bir müzikholde çıkan tartışma, tabanca ve bıçakların kullanıldığı kanlı bir kavgaya dönüştü. İşletme müdürü Kamuran Ç. hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

5 Gün Önce Güncellendi

2024-09-13 08:34:05

Kocaeli’de bir müzikholde çıkan tartışma kanlı bitti

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bir müzikholde çıkan tartışma kanlı bir şekilde sonuçlandı. Tabanca ve bıçakların kullanıldığı kavgada, eğlence mekanının işletme müdürü Kamuran Ç. hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

KAVGA ANI KANLI BİR ÇATIŞMAYA DÖNÜŞTÜ

Olay, gece saat 02.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi, Turgut Özal Caddesi'nde bulunan müzikholde meydana geldi. Alkol alan 7-8 kişilik bir grup, işletme müdürü Kamuran Ç. ile henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüyerek, silahlar ve bıçaklar kullanılarak şiddetli bir kavgaya dönüştü.

MÜŞTERİLER PANİK İÇİNDE MEKANIDAN KAÇTI

Kavga sırasında yaşanan arbede ve silah sesleri, mekandaki müşterileri dehşete düşürdü. Müşteriler, korku ve panik içerisinde mekandan kaçtı. Silah ve bıçak darbeleriyle Kamuran Ç., Uğur S., Sinan Ç., Cem Ü. ve Bülent Y. yaralandı.

SAĞLIK VE POLİS EKİPLERİ OLAY YERİNDE

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, durumu ağır olan Kamuran Ç.'yi Gebze'deki özel bir hastaneye kaldırdı. Diğer yaralılar ise çeşitli hastanelere sevk edildi. Kamuran Ç., göğsünden tabanca ile vurulmasının ardından tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların tedavileri devam ediyor.

İKİ ŞÜPHELİ YAKALANDI

Polis, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda olaya karışan iki şüpheli, İstanbul Pendik'te yakalandı. Müzikhol çalışanları ise ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.

Haber Ara