Dolar

34,1709

Euro

38,3046

Altın

2.913,21

Bist

9.674,85

Konya’da tıra çarpan araç takla attı: 2 ölü, 3 yaralı

Konya’nın Karapınar ilçesinde hafif ticari araç, seyir halindeki bir tıra arkadan çarptı. Kazada 2 kişi yaşamını yitirirken, 3 kişi ağır yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı, olayla ilgili tahkikat sürüyor.

2 Saat Önce Güncellendi

2024-09-30 10:26:42

Konya’da tıra çarpan araç takla attı: 2 ölü, 3 yaralı

Konya'nın Karapınar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, hafif ticari araç tıra arkadan çarptıktan sonra kontrolden çıkarak taklalar attı. Olay sonucunda 2 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

TIR'A ÇARPTIKTAN SONRA TAKLALAR ATTI

Kaza, sabah saatlerinde Konya-Karapınar kara yolu üzeri Yelekli mevkiinde gerçekleşti. Sürücüsü henüz tespit edilemeyen 42 GV 516 plakalı hafif ticari araç, Konya yönüne doğru seyir halindeyken, önünde aynı yönde ilerleyen bir tıra arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle kontrolünü kaybeden araç, yoldan çıkarak taklalar attı ve refüjde durabildi.

OLAY YERİNDE CAN KAYIPLARI

Kazanın ardından bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İlk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri, araçta bulunan 2 kişinin olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirtti. 3 kişi ise ağır yaralı olarak Karapınar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin sürdüğü öğrenildi.

TAHKİKAT BAŞLATILDI

Kazanın nasıl meydana geldiğine dair araştırmalar devam ederken, polis ekipleri olay yerinde detaylı incelemeler yaptı. Soruşturmanın derinleştirilerek sürdüğü ve olayın tüm yönleriyle aydınlatılmasına çalışıldığı bildirildi.

Haber Ara