Dolar

34,2511

Euro

37,5187

Altın

2.896,00

Bist

8.964,10

M2 Metro Taksim ve Şişhane durağı kapalı mı? Taksim-Şişhane istasyonu neden kapalı? Metro neden durmuyor?

M2 Metro Taksim ve Şişhane durağı kapalı mı? Taksim-Şişhane istasyonu neden kapalı? Metro neden durmuyor? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yapılan açıklamada M2 Yenikapı-Hacıosman metrosunda iki durakta metro istasyonlarının kapalı olacağını ve metronun durmayacağını açıkladı. Metro İstanbul M2 Taksim ve Şişhane istasyonunda saat 15.00 itibari ile metroların durmayacağını duyurdu. Peki Taksim ve Şişhane durağı ne zaman açılacak?

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-11-25 15:34:13

M2 Metro Taksim ve Şişhane durağı kapalı mı? Taksim-Şişhane istasyonu neden kapalı? Metro neden durmuyor?

İstanbul ulaşımını ciddi oranda rahatlatan ve gün içinde on binlerce kişinin kullandığı M2 Yenikapı-Hacıosman metro istasyonunda iki durakta metroların durmayacağı açıklandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi son yaptığı açıklama ile M metro hattını kullanan vatandaşları uyardı. Peki M2 Metro Taksim ve Şişhane durağı kapalı mı, ne zaman açılacak? Taksim-Şişhane istasyonu neden kapalı? Metro neden durmuyor?

M2 Metro Taksim ve Şişhane durağı kapalı mı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yaptığı açıklamayla M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattının Şişhane ve Taksim istasyonlarının kapalı olacağını açıkladı. Ayrıca F1 Taksim-Kabataş füniküler hattının da kapalı olacağı bildirildi. Taksim-Şişhane istasyonu neden kapalı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda "İstanbul Valiliği kararı gereği saat 15.00 itibarıyla M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattımızın Şişhane ve Taksim istasyonları ile F1 Taksim-Kabataş Füniküler Hattımız işletmeye kapalı olacaktır. Şişhane ve Taksim istasyonlarımızda araçlarımız durmayacaktır." dedi. Metro Taksim-Şişhane durağında neden durmuyor?

M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattında Taksim ve Şişhane metro istasyonlarının kapalı olması nedeniyle metro seferleri bu durakta durmadan devam edeyor. Metro Taksim-Şişhane durağı ne zaman açılacak?

Durakların yeniden hizmete gireceği zamana dair henüzduryuru yapılmadı. İBB ve Metro İstanbul'un açıklamaları yakından takip edilmelidir.

#MetroDuyuru #M2 #F1
İstanbul Valiliği kararı gereği saat 15.00 itibarıyla M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattımızın Şişhane ve Taksim istasyonları ile F1 Taksim-Kabataş Füniküler Hattımız işletmeye kapalı olacaktır. Şişhane ve Taksim istasyonlarımızda araçlarımız durmayacaktır. — Metro İstanbul (@metroistanbul) November 25, 2022

Haber Ara