Dolar

34,2628

Euro

36,9932

Altın

3.029,41

Bist

8.857,00

Mahkemede müteahhitten şok sözler: “Dangalak Mıyım?

Müteahhit Avşaroğlu’nun savunmasında kullandığı “Dangalak mıyım?” ifadesi mahkemede tansiyonu yükseltti. Mahkeme başkanı, Avşaroğlu’nu üslubunu düzeltmesi konusunda uyararak, “Yasal işlem yaparım” dedi.

3 Saat Önce Güncellendi

2024-10-23 07:51:41

Mahkemede müteahhitten şok sözler: “Dangalak Mıyım?

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023 depremlerinde yıkılan ve 42 kişinin hayatını kaybettiği Bad-ı Saba Konutları ile ilgili görülen davada gerilim tırmandı. Duruşmada, tutuklu müteahhit Şahin Avşaroğlu'nun savunmasında kullandığı sert ifadeler mahkeme başkanını kızdırdı. Şahin Avşaroğlu, binanın altında kuyu olduğuna dair suçlamaları reddederken, "Bir binanın altına kuyu yapacak kadar affedersiniz dangalak mıyım?" diyerek tartışmaya neden oldu. Bu sözler üzerine mahkeme başkanı Avşaroğlu'nu üslubunu düzeltmesi konusunda uyararak, “Bu üslupta konuşursan benim de canım sıkılır, yasal işlem yaparım” dedi. Duruşma sonunda, Avşaroğlu'nun tutukluluk halinin devamına karar verildi ve dava 22 Ocak 2025'e ertelendi.

"ÜSLUBUNU DÜZELT" UYARISI MAHKEMEDE GERİLİMİ TIRMANDIRDI

6 Şubat 2023 depremlerinde yıkılan Bad-ı Saba Konutları'nda yaşanan facia sonrası açılan davada, 42 kişinin hayatını kaybetmesinden sorumlu tutulan müteahhit Şahin Avşaroğlu'nun sözleri duruşma salonunda gerginlik yarattı.

MÜTEAHHİT SAVUNMASINDA SERT İFADELER KULLANDI

Müteahhit Şahin Avşaroğlu, binanın altında kuyu olduğuna dair suçlamaları sert bir dille reddederek, "Bir binanın altına kuyu yapacak kadar affedersiniz dangalak mıyım?" şeklinde konuştu. Mahkeme başkanı bu ifadelere tepki gösterdi ve Avşaroğlu'nu sert bir dille uyardı.

MAHKEME BAŞKANI: "ÜSLUBUNU BOZARSAN YASAL İŞLEM YAPARIM"

Mahkeme başkanı, müteahhit Avşaroğlu'nun sözlerine karşılık, üslubunu düzeltmesi gerektiğini belirtti ve "Bu üslupta konuşursan benim de canım sıkılır, yasal işlem yaparım" diyerek sanığı uyardı. Avşaroğlu ise ifadesine özür dileyerek devam etti.

SAVUNMALARDA SUÇLAMALAR REDDEDİLDİ

Duruşmada, diğer tutuksuz sanıklar İsmail Avşaroğlu, Hülya Kaptanoğlu, Ömer Faruk Tatarlı ve Ali Enes Çakallıoğlu'nun da suçlamaları reddettiği görüldü. Mahkeme heyeti, Şahin Avşaroğlu'nun tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı 22 Ocak 2025 tarihine erteledi.

SON VİDEO HABER

'Baş belası' oldu: Dilan Polat'a nefret, tiksinti ve öfke dolu tepkiler

Haber Ara