Dolar

34,2363

Euro

37,8012

Altın

2.935,46

Bist

8.898,23

Masterchef'te eleme adayları açıklandı! Tartışmalar alevlendi

Masterchef'te eleme adayları belli oldu! Kırmızı ve Mavi Takımların kıyasıya mücadelesinin ardından potaya düşen isimler açıklandı. Yarışmacılar arasında tansiyon yükseldi, tartışmalar gündeme damgasını vurdu.

2 Saat Önce Güncellendi

2024-10-04 07:18:18

Masterchef'te eleme adayları açıklandı! Tartışmalar alevlendi

Masterchef Türkiye 2024'ün yeni bölümünde, Mavi ve Kırmızı Takımlar dokunulmazlık oyunu için kıyasıya mücadele etti. Günün sonunda haftanın 5. ve 6. eleme adayları belli olurken, yarışmacılar arasında gerilim dolu anlar yaşandı. Kaan, bireysel dokunulmazlığı kazandı ve potaya yeni bir isim gönderdi. İşte detaylar…

KAAN: "PSİKOLOJİM BOZULDU"
Bu bölümde yarışmacılardan yaprak döner, kıyma döner ve tavuk döner yapmaları istendi. Özellikle Mehmet Yalçınkaya'nın uyarıları dikkat çekerken, yarışmacı Beyza da sert eleştiriler aldı. Öte yandan, takımının sürekli kaybetmesinden şikayet eden Kaan, psikolojisinin bozulduğunu söyledi. Kaan, "4 haftadır kaybeden takımdayım, bu durum beni çok yordu" diyerek duygularını dile getirdi.

TAKIM İÇİNDE TARTIŞMA
Bireysel dokunulmazlık oyunu esnasında yukarıdaki yarışmacılar arasında gerilim yaşandı. Onur ile Semih, pota konusunda tartışmaya başladı. Onur, "Potadan korksaydım buraya gelmezdim" diyerek kendisini savunurken, Semih ise ona karşı çıkıp, "Ellerinin titrediğini gördüm" dedi. Bu sözler üzerine iki yarışmacı arasında tansiyon yükseldi, ancak tartışma bir uzlaşmaya varılamadan sona erdi.

ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU
Kaan, bireysel dokunulmazlığı kazanarak haftanın 5. eleme adayı olarak Şirin'in ismini söyledi. Bu karar, diğer yarışmacılar arasında da farklı tepkilere neden oldu. Alper ise takım arkadaşlarının verdiği oylarla haftanın 6. eleme adayı oldu. Yarışmanın ilerleyen bölümlerinde eleme potasındaki bu isimlerin performansları merakla bekleniyor.

KIRMIZI TAKIM YENİLDİ, MAVİ TAKIM DOKUNULMAZLIĞI KAZANDI
Dokunulmazlık oyunu sonucunda Mavi Takım galip gelirken, Kırmızı Takım kaybetti. Bu mağlubiyetin ardından Kaan, bireysel dokunulmazlığı kazanarak takım arkadaşlarına önemli bir mesaj verdi. Yarışmacılar arasındaki rekabet giderek artarken, eleme adayları için geri sayım başladı.

SON VİDEO HABER

Husiler İngiliz petrol gemisini vurdu

Haber Ara