Dolar

34,1338

Euro

38,2248

Altın

2.912,46

Bist

10.024,98

MasterChef’te şok anlar: Mehmet Şef’ten sert çıkış, Bera gözyaşlarına boğuldu!

MasterChef’te haftanın eleme adayları belli oldu! Bera, Mehmet Şef'in sert tepkisiyle karşılaştı ve gözyaşlarına boğuldu. Potaya giden ilk iki isim Bera ve Kaan oldu.

2 Saat Önce Güncellendi

2024-09-25 08:21:12

MasterChef’te şok anlar: Mehmet Şef’ten sert çıkış, Bera gözyaşlarına boğuldu!

MasterChef Türkiye'de heyecan dorukta! Yarışmacılar birbirinden iddialı tabaklar hazırlarken, haftanın ilk iki eleme adayı belirlendi. Mehmet Şef, yarışmacılardan Bera'ya sert tepki gösterirken, Bera gözyaşlarına hakim olamadı. Çay saati konseptinde yapılan yemekler ve dokunulmazlık mücadelesinde kazanan takım belli oldu. İşte MasterChef'te merakla beklenen detaylar...

MEHMET ŞEF BERAYA FENA KIZDI, BERA GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

MasterChef'te bu hafta, Kırmızı Takım ile Mavi Takım arasında yapılan "Çay Saati" konseptli dokunulmazlık mücadelesi, nefes kesen anlara sahne oldu. Şefler, yarışmacılardan parmesanlı kurabiye, dereotlu poğaça, gül böreği, sakallı, mücver, mercimek köftesi, çilekli tart, mekik ve cevizli kek olmak üzere tam 9 çeşit ürün istedi.

Ancak Bera, tabağını tamamlayamayıp zor anlar yaşadı. Mehmet Şef, Bera'nın tavrına sert tepki göstererek, "Biz zaten bunun olmadığını gördük. Sana desteğe geldik. Yukarıya alkış yaptırdık. Zaten tabağın olmadığını biliyoruz. Niye ocağın üstüne bırakma ihtiyacı duyuyorsun? Kendine göre uyanıklık mı yapmaya çalışıyorsun? Sen bizim iyi niyetimizi suistimal mi ediyorsun?" ifadeleriyle eleştiride bulundu. Bera ise "Uyanıklık değil Şef. Tekrar burada tatmanızı istemedim. Yani yüzüm kızaracaktı. Yüzüm kızaracak bir şey yapmak istemedim" diyerek kendisini savundu. Bera, bu anlarda gözyaşlarına hakim olamadı.

DOKUNULMAZLIĞI KIRMIZI TAKIM KAZANDI

Çay saati etabında büyük bir mücadele veren Kırmızı Takım ve Mavi Takım, şeflerin verdiği tabaklarla karşı karşıya geldi. Yapılan değerlendirme sonucunda Kırmızı Takım, haftanın dokunulmazlık oyununu kazanarak büyük bir avantaj elde etti. Mavi Takım ise eleme potasına aday göndermek zorunda kaldı.

İLK ELEME ADAYI BERA OLDU

Dokunulmazlık mücadelesinin ardından, yarışmacılara ikinci etapta 6 adet çikolata verildi ve bu malzemelerle yaratıcı bir tatlı ya da yemek yapmaları istendi. Etkileyici bir tabak hazırlayan Alper, bu etapta en iyi tabak seçilerek dokunulmazlığı kazandı. Alper, ilk eleme adayı olarak Bera'yı seçti ve böylece Bera, haftanın ilk eleme adayı olarak potaya giden isim oldu.

İKİNCİ ELEME ADAYI KAAN OLDU

İkinci eleme adayı ise takım içi oylama sonucunda belirlendi. Yapılan oylama sonucunda en fazla oyu alan Kaan, haftanın ikinci eleme adayı oldu. Böylece Bera ve Kaan, MasterChef'te elenmemek için mücadele edecek.

Haber Ara