Dolar

33,9938

Euro

38,0577

Altın

2.831,13

Bist

9.975,61

MasterChef Türkiye'nin son bölümünde kural ihlalleri yarışmacılara zor anlar yaşattı

MasterChef Türkiye'nin son bölümünde kural ihlalleri yarışmacılara zor anlar yaşattı. Erim, kural ihlali nedeniyle 5 dakika geç başlarken, makarna hamurunu çöpe atan Onur da cezadan kurtulamadı. Beyza ve Yudum ise eleme adayları arasına girdi.

12 Saat Önce Güncellendi

2024-09-19 09:08:23

MasterChef Türkiye'nin son bölümünde kural ihlalleri yarışmacılara zor anlar yaşattı

TV8'de yayınlanan MasterChef Türkiye'nin son bölümünde yine heyecan dolu anlar yaşandı. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri olduğu yarışmada, kırmızı takım ve mavi takım ikinci takım dokunulmazlığı için kıyasıya mücadele etti. İlk etapta yarışmacılar düello şeklinde makarna yaparken, Erim kural ihlali yaparak cezalandırıldı. Kuralları çiğnediği belirtilen Erim, kuraldan haberi olmadığını söylese de, şefler tarafından rakibinden 5 dakika geç başlama cezasına çarptırıldı. Şefler, ihlallerin tekrarlanması halinde cezaların artacağını belirtti.

ONUR DA CEZADAN KAÇAMADI

Onur, yarışma sırasında tutturamadığı makarna hamurunu çöpe attı. Bu hareketi gözden kaçmayan Somer Şef, yanına gelerek "Hamuru biz çöpe mi atıyoruz?" diye sordu. Onur'un "Atmıyoruz şefim, özür dilerim." şeklindeki cevabı cezayı engelleyemedi. Somer Şef, hamuru çöpe atmanın yasak olduğunu belirterek, bunun yerine katlanıp bir yere konulması gerektiğini hatırlattı. Onur, bu hata nedeniyle 3 dakika ceza aldı.

BEYZA VE YUDUM ELEME ADAYI OLDU

Son olarak, Kırmızı Takım'da bireysel dokunulmazlığın sahibi Zübeyde, üçüncü eleme adayı olarak Yudum'un adını verdi. Takım arkadaşlarından en fazla oyu alan Beyza da dördüncü eleme adayı olarak belirlendi.

SON VİDEO HABER

Mısırlı kiracı evinde ölü bulundu

Haber Ara