Dolar

34,1113

Euro

38,1080

Altın

2.858,53

Bist

9.963,94

Mehmet Şef'in sabrı taştı: 'Seni kolundan tuttuğum gibi dışarı atarım!'

MasterChef Türkiye'nin son bölümünde, haftanın eleme adayları belli oldu. Mehmet Şef, Semih'in davranışlarına sert tepki göstererek, 'Seni buradan kolundan tuttuğum gibi atarım!' dedi. Kırmızı Takım mağlubiyeti sonrası gerilim devam ediyor.

5 Saat Önce Güncellendi

2024-09-20 07:02:28

Mehmet Şef'in sabrı taştı: 'Seni kolundan tuttuğum gibi dışarı atarım!'

MasterChef Türkiye'de gerilim dolu yeni bölümde eleme adayları açıklandı. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri koltuğunda olduğu yarışmada, yarışmacılar üçüncü takım dokunulmazlığı için 'Balkan Yemeği' yaptı. Semih'in davranışlarına sinirlenen Mehmet Şef, tepkisini sert sözlerle dile getirdi. Kırmızı Takım kaptanı Erim ise mağlubiyet sonrası hatalarını kabul ettiklerini belirtti. İşte haftanın 5. ve 6. eleme adayları...

"EKSİKLERİMİZİ KONUŞTUK"
Yarışmanın kırmızı takım kaptanı Erim, aldıkları mağlubiyet sonrası, "Bir araya geldik ve eksiklerimizi konuştuk. Dünü geride bıraktık, bugün daha güzel olacak." dedi.

"HATALAR YAPILDI"
Semih ise, "Bu haftaya hissederek başladım, bu hafta kırmızı takımın talihi dönecek. İlk oyunda da güçlüydük, bugün bu haftayı galip bitirmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

"TATLIMIN GEÇMEMESİ TEK BENİM SUÇUM DEĞİLDİ"
Beyza oylamadan sonra, "Tatlımın geçmemesi tek benim suçum değil. Ayşe tabağını seçti, ben yapmadım. Tatlıyı ilk defa yapıyordum." şeklinde konuştu.

"SEN BİZE SOS FIRLATAMAZSIN"
Mehmet Şef, Semih'in sosu sert bir şekilde masaya vurmasına çok sinirlendi. "Bir daha böyle bir şey yaparsan seni buradan kolundan tuttuğum gibi atarım!" diyerek Semih'i uyardı.

ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU
Haftanın bireysel dokunulmazlık oyununun galibi Semih oldu. Semih, eleme potasına Zübeyde'yi gönderdi. Takım oylamasıyla belirlenen diğer eleme adayı ise Erim oldu.

Haber Ara