Dolar

34,2478

Euro

37,1250

Altın

3.013,28

Bist

8.759,43

Melek Bal uyuşturucuyla savaşıyor: Umut Akyürek'in çaresiz itirafları

Melek Bal, kollarını jiletle kesip eli kelepçeli paylaşımlarıyla gündem olmuştu! Annesi Umut Akyürek, kızından korktuğu için kendini odaya kilitlediğini açıkladı. Genç kız hastaneye yatırıldı ama durum kritik!

3 Saat Önce Güncellendi

2024-10-22 09:46:11

Melek Bal uyuşturucuyla savaşıyor: Umut Akyürek'in çaresiz itirafları

Ses sanatçıları Umut Akyürek ve Oktay Ertuğrul, kızları Melek Bal'ın yaşadığı zorlu süreçleri gözler önüne serdi. Madde bağımlılığı ve psikolojik sorunlarla boğuşan Melek Bal, kollarını jiletle kesip ve eli kelepçeli bir paylaşım yaparak herkesi şoke etmişti. Aile, son yaşananları kamuoyuyla paylaştı.

13 YAŞINDA MADDE BAĞIMLISI OLDU

Anne-baba Akyürek ve Ertuğrul'un ifadesine göre, Melek Bal 13 yaşında uyuşturucuyla tanıştı. Ailesi hemen müdahalede bulunsa da Bal'ın durumu her geçen gün kötüleşti. "Kızımız madde kullanmaya başladıktan sonra kontrolünü tamamen kaybediyor, hem kendine hem çevresine zarar veriyor," dedi baba Oktay Ertuğrul. Annesi Umut Akyürek ise "Korkudan kendimi odaya kilitledim" şeklinde bir itirafta bulundu.

MELEK BAL'IN DURUMU KRİTİK

Akyürek, kızının durumu hakkında endişelerini dile getirerek, "Onu ya kurtaracağız ya da bu illet onu öldürecek" şeklinde acı dolu açıklamalarda bulundu. Tedavi için yoğun çaba sarf eden aile, defalarca ev değiştirdi ve Bal'ı yurtdışına göndermeyi bile düşündü.

BABANIN DRAMATİK AÇIKLAMALARI

Oktay Ertuğrul, sosyal medyanın kızlarını nasıl etkilediğini anlatırken, "Melek Bal'ın sosyal medyada kötü arkadaşlar edindiğini ve bu kişilerle uyuşturucuya bulaştığını" belirtti. "Kızımız sosyal medyada bizimle tüm bağlarını kopardı, biz onu korumaya çalışırken daha da uzaklaştı."

AİLENİN UMUDU TÜKENMİYOR

Oktay Ertuğrul, yaşadıkları çaresizliği dile getirerek "Polis çağırdık, hastaneye yatırdık ama Melek Bal her defasında yeniden başladı" dedi. Anne Umut Akyürek ise, "Kızımın tedavi sürecini devletimizle birlikte yürütüyoruz, ancak çok zor bir süreç" diyerek yardım çağrısında bulundu.

Haber Ara