Dolar

34,2377

Euro

37,6349

Altın

2.909,02

Bist

9.031,64

Müge Anlı'nın dudağına ne oldu? Neden dikiş atıldı? Müge Anlı dudağı neden kanadı?

Müge Anlı'nın dudağına ne oldu? Neden dikiş atıldı? Müge Anlı dudağı neden kanadı? ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert 14 Kasım Cuma günü yayına oldukça geç başladı. Gecikmeli olarak başlayan programda Müge Anlı'nın dudağının kanamış ve dikişli olduğu görüldü. Yaşanana olay nedeniyle özür dileyen Anlı programa dudağında meydana gelen kanama nedeniyle geç kaldığını açıkladı. Peki Müge Anlı'nın dudağına ne oldu, neden patladı, neden kanadı?

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-11-18 13:43:12

Müge Anlı'nın dudağına ne oldu? Neden dikiş atıldı? Müge Anlı dudağı neden kanadı?

ATV'nin gündüz kuşağında yayınlanan reyting rekortmeni programının sunucusu Müge Anlı yayına geç kalınca izleyiciler şaşırdı. Programın başlayıp başlamayacağı merakla beklenirken gecikmeli de olsa program yayına girdi. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına geç kalan sunucu başına gelen talihsiz olay nedeniyle izleyicilerden özür diledi. Müge Anlı'nın dudağı kanamış ve dikişli görenler Müge Anlı'nın dudağına ne oldu? Neden dikiş atıldı? Müge Anlı dudağı neden kanadı? sorularını sormaya başladı.

Müge Anlı'nın dudağına ne oldu?

Müge Anlı uzun süre bekleyişin ardından 18 Kasım'da yayına geç de olsa katıldı. Müge Anlı'nın dudağında meydana gelen kanama izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. Anlı programda yaptığı açıklamada meslek hayatı boyunca sadeke ikinci kez yayına geç kaldığını açıkladı. Müge Anl dudağının neden kanamış olduğunu da açıkladı.

Dudağındaki yara neden oldu?

Bir hayvan sever olduğu bilinen Müge Anlı evinde köpeği Lokum ile oynarken talihsiz bir kaza yaşadığını açıkladı. Anlı oyun sırasında köpeğin dişinin dudağına geldiğini ve kanattığını açıkadı. Kanamanın durmaması nedeniyle küçük bir dikiş atıldığını anlatan Anlı izleyicilerden de geç kaldığı için özür diledi.

Müge Anlı'nın dudağı neden dikişli?

Müge Anlı programa çıkarak yaptığı açıklamada "Ben yine yayına geldim. Makyaj ile kapatırım diye düşündüm. Ama kan durmayınca arkadaşımı aradım sonra fotoğraf attım. O da bir doktora attı fotoğrafı 'dikiş atmamız gerekiyor' dedi. O yüzden dikiş attırıp geldim." dedi.

Müge Anlı kimdir?

Müge Anlı Yüzbaşıoğlu 19 Aralık 1973 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Türk sunucu ve gazeteci. ATV ekranlarında Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusundur.

Müge Anlı kaç yaşında?

Ünlü sunucu 2022 yılı itinbari ile 49 yaşındadır.

Müge Anllı kiminle evli?

Müge Anlı, 20 Haziran 2022 tarihinde sunduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programında İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini açıkladı.[9] Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu, 25 Haziran 2022 tarihinde evlendi.

SON VİDEO HABER

Kavgayı ayırmak isterken 4 kişiyi silahla vurdu

Haber Ara