Dolar

34,0659

Euro

37,9071

Altın

2.813,97

Bist

9.758,14

Nagehan Alçı'nın hırsızlık suçlamasıyla yargılanacağı davada yeni gelişmeler

Rasim Ozan Kütahyalı ve Nagehan Alçı arasında sular durulmuyor. Alçı'nın eski eşinin cep telefonunu çaldığı iddiasıyla açılan hırsızlık davası, ayrılığı daha da karmaşık hale getirdi.

5 Gün Önce Güncellendi

2024-09-13 11:22:16

Nagehan Alçı'nın hırsızlık suçlamasıyla yargılanacağı davada yeni gelişmeler

13 yıllık evliliklerini 3 Ekim 2023 tarihinde sonlandıran Rasim Ozan Kütahyalı ve Nagehan Alçı arasındaki sorunlar dinmek bilmiyor. Son olarak, Alçı'nın Kütahyalı'ya ait cep telefonunu çaldığı iddiasıyla hırsızlık davası açıldı.

ALÇI'DAN ÇARPICI İTİRAFLAR

Nagehan Alçı, Mayıs ayında sosyal medya X hesabında “Bir kriminal kafa, bir adi hırsız bazen öyle yakınınıza girer ki kör olursunuz... Öyle bir körlük ki hem de! Yıllarca en yakınınızdakinin nasıl bir sülük, ne şeytani bir dolandırıcı, ne profesyonel bir yalancı olduğunu görmemişsiniz... Ama adalet var. Suç cezasız kalmaz...” ifadelerini paylaştı. Bu açıklamanın Rasim Ozan Kütahyalı'ya mı yönelik olduğu sorulunca, Alçı, eski eşinden şiddet gördüğünü ve yıllarca boşanmaya cesaret edemediğini açıkladı.

KÜTAHYALI'DAN ŞİKAYET

Kütahyalı, 7 Haziran 2024 tarihinde Alçı'nın ortak konutlarına girip kendisine ait cep telefonunu çaldığını öne sürerek Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Başsavcılık, Alçı'nın cep telefonunu yanlışlıkla aldığını iddia ettiğini belirtti. Ancak Alçı'nın savunmasında çelişkiler olduğu vurgulandı.

CEZA İSTEMİ

İddianamede, Alçı'nın cep telefonunu çaldığına dair yeterli delil bulunduğu ve "Bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık" suçundan 5 yıldan 10 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

Haber Ara