Dolar

34,0541

Euro

37,9967

Altın

2.810,18

Bist

9.774,49

Narin kim tarafından ve neden öldürüldü?

'Narin kim tarafından ve neden öldürüldü?' sorusu henüz yanıt bulmamışken yeni ve güçlü bir iddia daha ortaya çıktı.

2 Gün Önce Güncellendi

2024-09-17 08:25:44

Narin kim tarafından ve neden öldürüldü?

Narin Güran'ın ölümünün arkasındaki sır perdesi hâlâ aralanmayı beklerken, olaya dair yeni ve güçlü bir iddia gündeme geldi. 8 yaşındaki Narin'in cansız bedenini taşıdığını itiraf eden Nevzat Bahtiyar, cesedi çuvala koyduğunu ve sakladığını açıkladı. "Narin kim tarafından ve neden öldürüldü?" sorusu henüz cevap bulamazken, iddiaya göre Narin bir gün önce gördüğü olay sonrası ertesi gün öldürüldü.

YENİ İDDİA ORTAYA ÇIKTI

20 Ağustos Salı günü yaşanan bir olaya şahit olduğu belirtilen Narin'in, ertesi gün planlı bir şekilde öldürüldüğü iddia ediliyor. Aile üyeleri organize bir şekilde delilleri karartmak için hareket etti.

YASAK İLİŞKİLER AĞI

Hürriyet'te yer alan habere göre, Narin, 20 Ağustos'ta şahit olmaması gereken bir yasak ilişki ağına tanık oldu. Bu ilişkinin amca, anne ve yengeyi de kapsadığı iddia edildi. Narin'in bu duruma şahit olmasından dolayı cinayetin planlandığı iddia ediliyor.

18 DAKİKALIK SIR PERDESİ

Narin'in en son görüntüsü, 21 Ağustos'ta saat 15.15'te okulun güvenlik kamerasında görülüyor. Nevzat Bahtiyar'ın aracının dere kenarına geliş saati ise 15.40 olarak belirlendi. Bu 25 dakikalık zaman diliminde Narin'in kaybolduğu düşünülüyor. Nevzat Bahtiyar'ın cesedi sakladığı nokta, araçla 7 dakika uzaklıkta bulunuyor. Geriye kalan 18 dakikalık süre ise hâlâ gizemini koruyor.

ABİDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Narin Güran'ın ağabeyi Baran Güran, Diyarbakır Barosu'na başvurarak, "Fail ya da faillerin kim olduğuna bakılmaksızın, tüm sorumluların tespit edilerek cezalandırılmasını" talep etti.

TUTUKLANANLAR

Bu korkunç olayla ilgili toplamda 11 kişi tutuklandı. Amca Salim Güran, anne Yüksel Güran ve ağabey Enes Güran gibi aile üyeleri 'kasten öldürme' suçuna iştirak etmekle suçlanıyor. Ayrıca komşu Nevzat Bahtiyar ve kuzenler de suç delillerini yok etmekle itham ediliyor.

SON GÖZALTILAR

Olayın araştırılması sırasında son olarak 3 kişi daha gözaltına alındı: İsa Kaya (kuzen), Şeyma Kaya (kuzen) ve Hediye Güran (yenge). Savcılar, Hediye Güran'a, olay günü Narin'in evine neden gittiğini ve orada ne gördüğünü sorguluyor.

Narin Güran cinayeti, her geçen gün daha karmaşık bir hal alırken, bu korkunç olayın perde arkasındaki sırların aydınlatılması için çalışmalar devam ediyor.

SON VİDEO HABER

Lübnan ordusu 'şüpheli cihaz' peşinde

Haber Ara