Dolar

34,0940

Euro

37,9407

Altın

2.816,49

Bist

9.758,14

Narin Güran Cinayetinde Çifte Yasak İlişki İtirafı: Amca Salim Güran'ın Dosyası Şişiyor

Bahtiyar amcanın iki yengesiyle yasak aşk yaşadığını iddia ederek 'Benim tahminim Narin'i bu kadınlardan biriyle yaşadığı cinsel ilişkiyi gördüğü için öldürmüş olabilir' dedi.

6 Gün Önce Güncellendi

2024-09-12 08:28:09

Narin Güran Cinayetinde Çifte Yasak İlişki İtirafı: Amca Salim Güran'ın Dosyası Şişiyor

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayetinde yeni gelişmeler yaşandı. Soruşturma kapsamında savcılığa ifade veren Nevzat Bahtiyar, amca Salim Güran'ın iki yasak ilişkisinin cinayetle bağlantılı olabileceğini öne sürdü. Bahtiyar, Salim Güran'ın iki yengesiyle ilişki yaşadığını ve bu durumun Narin'in ölümüne yol açmış olabileceğini belirtti. Cinayet dosyasının derinleştiği bu süreçte, amca Güran'ın üzerindeki suçlamalar artıyor.

SALİM GÜRAN'IN YASAK İLİŞKİLERİ ORTAYA ÇIKTI

Soruşturmada önemli bir gelişme yaşandı. “Nevzat Bahtiyar, Salim Güran'ın iki yengesiyle yasak aşk yaşadığını ve bu ilişkilerin cinayetle ilişkili olabileceğini” iddia etti. Bahtiyar, “Salim Güran'ın Narin'i, kadınlardan birinin ilişkisini gördüğü için öldürmüş olabilir” şeklinde açıklamada bulundu.

GİZLİ TANIKTAN ŞOK İTİRAF

Diyarbakır'ın Tavşantepe köyünde kaybolan Narin Güran'ın cesedinin bulunmasında etkili olan gizli tanık, amca Salim Güran'ın cinayetle ilgili önemli detayları ortaya koydu. Tanık, “Narin'in cesedinin gizlenmesinde Salim Güran'dan aldığı talimatlarla hareket ettiğini” belirtti. Salim Güran'ın “Narin'in ölümünü gizlemek için Bahtiyar'a cesedi yok etmesini söylediğini” aktardı.

CİNAYET GÜNÜ YAŞANANLAR

21 Ağustos'ta yaşanan olayların kronolojisi detaylandırıldı. Narin, evinde gördüğü uygunsuz bir durum sonrası amcası tarafından öldürüldü ve cesedi “Nevzat Bahtiyar aracılığıyla dereye gömüldü”. Bu süreçte, “Salim Güran'ın cinayet delillerini yok etmek için çeşitli adımlar attığı” ve “aile üyelerinin olayın örtbas edilmesi için harekete geçtiği” ortaya çıktı.

AMCA VE İTİRAFÇI AYNI CEZAEVİNDE

Cinayeti itiraf eden Nevzat Bahtiyar ve amca Salim Güran, Diyarbakır D Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda aynı anda tutuluyor. Salim Güran'ın cinayetle ilgili suçlamaları derinleşirken, “daha fazla bilgi edinilmesi” bekleniyor.

Haber Ara