Dolar

34,2608

Euro

37,4313

Altın

2.915,09

Bist

8.718,48

Narin Güran cinayetinde sır perdesi aralanıyor: 4 Kişi tespit edildi

Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran’ın öldürüldüğü evde bulunan 4 kişi tespit edildi. İddianamede, cinayeti iş birliğiyle işledikleri belirtilen bu 4 kişi hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası isteniyor!

2 Saat Önce Güncellendi

2024-10-14 15:39:58

Narin Güran cinayetinde sır perdesi aralanıyor: 4 Kişi tespit edildi

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan ve 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. HTS ve baz kayıtları, cinayet sırasında evde bulunan 4 kişiyi tespit etti. İddianame hazırlıkları sürerken bu 4 kişi hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep ediliyor.

HTS KAYITLARI CİNAYETİ AYDINLATTI

21 Ağustos'ta kaybolan küçük Narin Güran'ın cansız bedeni, 19 gün süren arama çalışmalarının sonunda dere yatağında bir çuval içinde taşlarla örtülüp gizlenmiş halde bulunmuştu. Olayın ardından başlatılan soruşturmada baz ve HTS kayıtları, cinayetin çözülmesinde büyük rol oynadı. Kayıtlar, Narin'in öldürüldüğü sırada evde amca, anne, ağabey ve Nevzat Bahtiyar'ın bulunduğunu ortaya çıkardı.

CİNAYETİ İŞ BİRLİĞİYLE İŞLEDİKLERİ BELİRLENDİ

CNN Türk Ankara temsilcisi Dicle Canova, olayla ilgili yaptığı açıklamada şu bilgileri aktardı: "HTS kayıtları olayı büyük oranda çözmüş durumda. Bu kayıtlara göre Narin'in evinde öldürüldüğü netleşti. O sırada evde bulunan amca, anne, ağabey ve Nevzat Bahtiyar, cinayeti iş birliği içinde gerçekleştirmekle suçlanacak. İddianame hazırlanmaya başlandı ve ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talebi bekleniyor."

ADALET BAKANI TUNÇ'TAN AÇIKLAMA

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, soruşturmanın sona yaklaştığını belirtti. İddianamenin hazırlanmaya başladığını ifade eden Tunç, HTS kayıtlarının birçok noktaya ışık tuttuğunu ve katillerin kim olduğunun iddianamenin ardından kesinleşeceğini belirtti. Son kararı ise yargının vereceğini belirtti.

AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET HAPİS CEZASI BEKLENİYOR

Cinayete ilişkin ortaya çıkan deliller ve HTS kayıtları doğrultusunda, amca, anne, ağabey ve Nevzat Bahtiyar hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edilmesi bekleniyor. İddianame hazırlandıktan sonra yargılama süreci başlayacak ve bu korkunç cinayetin failleri yargı önünde hesap verecek.

SON VİDEO HABER

Ayşegül'ü otomobilde öldürüp intihar etti

Haber Ara