Dolar

34,0571

Euro

38,0153

Altın

2.813,99

Bist

9.774,49

Narin Güran cinayetinde yeni iddia: Araçta üç genç vardı, ikisi sır oldu!

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cesedi bulunan Narin Güran cinayetinde, ağabeyi Enes ve iki gencin daha olayla bağlantılı olduğu iddia edildi. Gençlerden ikisinin nerede olduğu ise bilinmiyor. Cinayetle ilgili soruşturma sürüyor.

2 Gün Önce Güncellendi

2024-09-17 16:05:41

Narin Güran cinayetinde yeni iddia: Araçta üç genç vardı, ikisi sır oldu!

Diyarbakır'da 19 gün boyunca kayıp olarak aranan 8 yaşındaki Narin Güran, cansız bedeninin bulunmasının ardından cinayetine dair şok edici iddialar gündeme geldi. İddiaya göre, Narin'i ağabeyi Enes Güran ahırda boğarak öldürdü. Cansız bedeninin Salim Güran'ın aracıyla taşındığı ve araçta Enes dahil 3 gencin olduğu öne sürülüyor. Bu gençlerden ikisinin nerede olduğu ise henüz bilinmiyor.

YENİ İDDİA: "GÖRMEMESİ GEREKEN BİR TABLOYLA KARŞILAŞTI"

Gazeteci Tolga Şardan, Narin Güran'ın evde "görmemesi gereken bir tabloyla" karşılaştığını ve bu tablonun aktörleri arasında tutuklu amca Salim Güran'ın da olduğunu belirtti. Şardan'a göre, Narin'in ağabeyi Enes, yanında iki arkadaşıyla küçük kızı boğarak öldürdü. Ardından, amca Salim Güran araca binip köyden uzaklaştı.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Diyarbakır'ın Merkez Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan Narin Güran, 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cansız olarak bulundu. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı cinayete ilişkin soruşturmasını sürdürüyor. Soruşturma kapsamında anne Yüksel ve ağabey Enes Güran dahil 11 zanlı tutuklandı.

3 GENÇ NEREDE?

Tolga Şardan'ın aktardığına göre, Narin'in cansız bedeni amca Salim Güran'ın aracıyla taşınırken, araçta üç genç daha vardı. Bu gençlerden ikisinin nerede olduğuna dair bir bilgi ise henüz bulunmuyor. Şardan, Narin'in 20 Ağustos'ta eve geldiğinde "görmemesi gereken bir tabloyla" karşılaştığını, bu olayın ardından ölümüne karar verildiğini öne sürdü.

CİNAYET NASIL İŞLENDİ?

İddiaya göre, Narin annesi tarafından ahırda ağabeyi Enes'in kendisini beklediği yönünde bilgilendirildi. Ahıra giden Narin, ağabeyi ve iki arkadaşı tarafından boğularak öldürüldü. Ardından amca Salim Güran ahıra geldi ve üç gençle birlikte Narin'in cesedini alarak araca bindiler. Narin'in cesedi aracın ön koltuğundayken, ağabeyi Enes ve iki arkadaşı arka koltukta bir süre yolculuk etti.

PANİK ANLARI

Aracın içindeyken Narin'in burnundan kan gelmesi paniğe sebep oldu. Bu sırada amca Salim Güran, benzin istasyonuna varmadan önce üç genci araçtan indirdi. Daha sonra benzin istasyonundan ıslak mendil alıp ayrıldı. Olayın devamında neler yaşandığı ise henüz bilinmiyor. Şardan, bu iddia çerçevesinde bilinen tek şeyin, "araçtaki iki gencin sır olduğu" olduğunu ifade etti.

"SONUN BAŞLANGICI"

İddialara göre Narin, 20 Ağustos'ta Kuran kursundan eve erken döndü ve "görmemesi gereken bir tabloyla" karşılaştı. Bu tabloyu o sırada köyde olmayan babasına aktaracağını söylemesi, aile içinde "sonun başlangıcı" oldu.

GERÇEKLER ORTAYA ÇIKARILACAK MI?

Cinayete dair ortaya atılan iddialar ve detaylar büyük bir dikkatle araştırılıyor. Ancak araçta bulunan iki gencin nerede olduğunun bilinmemesi, olayın gizemini korumasına neden oluyor. Cinayetin bütün ayrıntılarının ortaya çıkması için soruşturma derinleştiriliyor.

SAVCILIK ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde, 11 zanlının tutuklandığı olayda, ailenin diğer fertleri ve gençlerin durumu da mercek altında.

ARACIN İÇİNDE YAŞANANLAR

Amca Salim Güran, benzin istasyonuna gitmeden önce üç genci araçtan indirirken, küçük kızın cesedi aracın sağ ön koltuğundaydı. O anlar, araca binen gençler için de büyük bir paniğin başlangıcı oldu.

GERİDE KALAN İZLER

Narin'in öldürülmesiyle ilgili iddialar ve gençlerin akıbeti, bu korkunç cinayetin aydınlatılmasında kritik öneme sahip. Olayın arkasındaki sır perdesi, savcılık soruşturması ve gençlerin bulunmasıyla çözülmeyi bekliyor.

Spot: Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cesedi bulunan Narin Güran cinayetinde, ağabeyi Enes ve iki gencin daha olayla bağlantılı olduğu iddia edildi. Gençlerden ikisinin nerede olduğu ise bilinmiyor. Cinayetle ilgili soruşturma sürüyor.

SON VİDEO HABER

Lübnan ordusu 'şüpheli cihaz' peşinde

Haber Ara