Dolar

34,1086

Euro

38,1304

Altın

2.860,83

Bist

9.966,47

Narin'in ölüm nedeni belli oldu

Adli Tıp Kurumu, Narin Güran'ın ölüm nedenini 'ağız burun kapanması ve boyuna bası sonucu oksijensiz kalma' olarak açıkladı. Cinsel saldırıya uğrayıp uğramadığı ise tıbben belirlenemedi.

5 Saat Önce Güncellendi

2024-09-20 06:53:15

Narin'in ölüm nedeni belli oldu

Diyarbakır'da kaybolduktan sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın ölüm sebebi Adli Tıp raporuyla kesinleşti. Rapor, "ağız burun kapanması ve boyuna bası sonucu oksijensiz bırakılma" nedeniyle hayatını kaybettiğini belirtti.

CİNSEL SALDIRIYA UĞRAYIP UĞRAMADIĞI BELİRLENEMEDİ
Adli Tıp Kurumu, 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de cesedi bulunan Narin Güran'a ilişkin yaptığı incelemelerde, "mevcut verilerle cinsel saldırıya maruz kalıp kalmadığı hususunda tıbben değerlendirme yapılamadığı" sonucuna vardı.

KAYBOLUŞ TARİHİNDE HAYATINI KAYBETTİ
Rapor, Narin Güran'ın 21 Ağustos'ta kaybolduğu gün öldüğünü kesinleştirirken, ölüm sonrasında hayvanlar tarafından vücudunda meydana gelen travmanın sol diz altındaki bacak kopmasına neden olduğunu belirtti.

"OKSİJENSİZ KALMASINA BAĞLI ÖLÜM"
Raporda, "Çocuğun ölümünün ağız burun kapanması ve boyuna bası sonucu oksijensiz bırakılmasına bağlı meydana gelmiş olduğu, oy birliği ile mütalaa edilmiştir" ifadesine yer verildi.

ENES GÜRAN'IN KOLUNDAKİ DİŞ İZLERİ ARAŞTIRILIYOR
Narin Güran'ın abisi Enes Güran'ın kolundaki diş izlerine dair Adli Tıp 2. İhtisas Kurulu tarafından yapılan incelemeye ilişkin mütalaanın ise yarın açıklanması bekleniyor.

Haber Ara