Dolar

34,2758

Euro

37,2551

Altın

3.007,95

Bist

8.793,61

Nihat Hatipoğlu neden ayrıldı? Nihat Hatipoğlu ATV'den ayrıldı mı?

Ünlü ilahiyatçı ve sunucu Nihat Hatipoğlu'ndan istifa açıklaması geldi. Basına yansıyan haberlerin adından televizyon ekranlarında Hatipoğlu'nu severek izleyen vatandaşlar 'Nihat Hatipoğlu ATV'den ayrıldı mı?' sorusunu gündeme getirdi. Peki Nihat Hatipoğlu istifa mı etti?

2 Yıl Önce Güncellendi

2023-03-16 16:46:16

Nihat Hatipoğlu neden ayrıldı? Nihat Hatipoğlu ATV'den ayrıldı mı?

Dini konular ve İslam üzerine ATV kanalında sohbet programına devam eden Nihat Hatipoğlu sosyal medya hesabından ayrılık açıklması yaptı. Ramazan aylarının en sevilen ve en çok izlenen programlarını yapan Nihat Hatipoplu'ndan gelen ayrılık açıklaması sevenlerini endişelendirdi. Ayrılığın kurucu rektör olarak 4 yıldır görev yaptığı Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'nden olduğu belirtildi.

Nihat Hatipoğlu istifa mı etti?

Nihat Hatipoğlu, kurucu rektör olarak görev yaptığı Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'nden ayrıldığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Nihat Hatipoğlu neden ayrıldı?

Hatipoğlu açıklamasında "Dostlar. 4 yıl önce Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesine Kurucu Rektör olarak atanmıştım. Bu sürede Kuruluşu tamamlayıp 3000 öğrenciye ulaştık.İslami ilimler ve Tıp Fakültesi başta olmak üzere bir çok programı başlattık. Bugün itibarıyla görevim sona erdi.Tşk ederim" dedi.

Nihat Hatipoğlu programına devam edecek mi?

Nihat Hatipoğlu açıklamasının devamında "Bilindiği gibi Rektörlük görevi 4 yıldır. Dört yılı doldurdum. Yaş itibarıyla da sınıra geldim. Güçlü, heyecanlı ve dinamik bir üniversite devrettim. Yerime gelen arkadaşıma da başarılar dilerim. Dini tebliğimiz son nefese kadar devam edecek inşallah. Yeter ki Allah razı olsun." dedi.

Haber Ara