Dolar

34,0489

Euro

37,9155

Altın

2.823,20

Bist

9.753,52

Nilüfer’den Reha Muhtar’a Ziyaret: Sağlık Durumu Nasıl?

Reha Muhtar'ın sağlık durumu hakkında bilgi veren Nilüfer, 'Gayet iyi, biraz zamana ihtiyacı var' dedi. Muhtar, geçirdiği kaza sonrası yoğun bakımda tedavi görüyor.

6 Gün Önce Güncellendi

2024-09-11 08:09:02

Nilüfer’den Reha Muhtar’a Ziyaret: Sağlık Durumu Nasıl?

Nilüfer, Reha Muhtar'ı Hastanede Ziyaret Etti: İşte Sağlık Durumu

Gazeteci ve haber spikeri Reha Muhtar, 19 Ağustos'ta İstanbul'daki evinde geçirdiği kaza sonrası hastaneye kaldırılmış ve entübe edilmişti. Eski hayat arkadaşı Nilüfer, Reha Muhtar'ı hastanede ziyaret etti ve sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

GEÇİRDİĞİ KAZA SONRASI HASTANEYE KALDIRILDI

Reha Muhtar, Sarıyer'deki evindeki merdivenlerden düşerek hastaneye kaldırıldı. İlk müdahale, oğlu P.M. tarafından kalp masajıyla yapıldı. 20 Ağustos gecesi bilinci kapalı olarak yoğun bakım ünitesine alınan Muhtar'ın hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi.

KIZIYLA BİRLİKTE ZİYARET ETTİ

Nilüfer, kızı Ayşe Nazlı ile birlikte ünlü televizyoncu Reha Muhtar'ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Hastane çıkışında basın mensuplarının "Reha Bey'in durumu nasıl?" sorusuna Nilüfer şu cevabı verdi: "Gayet iyi, daha da iyi olacak. Zamana ihtiyacı var biraz. Şu anda iyi. Oturuyordu, sohbet ettik. Biraz zaman lazım. Ne zaman taburcu olacağı konusunda henüz bir şey söylemiyorlar ama ben kendisini gayet iyi gördüm. Sadece biraz yorgun."

GERGİNLİKLERİ YANITLADI

Nilüfer, Reha Muhtar'ın eski eşi Deniz Uğur ile aralarındaki gerginlik hakkında konuşmak istemedi. Deniz Uğur, Muhtar'ın hastaneye kaldırılmasının ardından Poyraz'ın, Nilüfer ve kızı tarafından kaçırıldığını iddia etmişti. Ancak Poyraz, sosyal medya üzerinden annesinin iddialarını yalanladı ve kendi isteğiyle ablasının yanında olduğunu belirtti.

Haber Ara