Dolar

33,9889

Euro

38,0406

Altın

2.828,58

Bist

9.975,61

Rahatsızlaşan işçiyi soyan şüpheli 'Bir anda şeytana uydum'

Adana'da otobüs durağında rahatsızlanan işçinin cebindeki 6 bin lira, cep telefonu ve altın kolyesi çalındı. Güvenlik kamerasına yansıyan olayda, şüpheli 'Şeytana uydum' diyerek tutuklandı.

9 Saat Önce Güncellendi

2024-09-19 13:34:01

Rahatsızlaşan işçiyi soyan şüpheli  'Bir anda şeytana uydum'

Adana'da, otobüs durağında rahatsızlanan işçinin cebindeki 6 bin lira, cep telefonu ve altın kolyesi çalındı. İrfan D. tarafından gerçekleştirilen soygun güvenlik kamerasına yansıdı. Şüpheli, ifadesinde "Bir anda şeytana uydum" dedi ve tutuklandı.

OTOBÜS DURAĞINDA SOYGUN OLAYI

10 Eylül'de Seyhan ilçesi Çınarlı Mahallesi'ndeki otobüs durağında meydana gelen olayda, Metin Y., dolmuş beklerken rahatsızlandı ve parkta uzanarak dinlenmeye başladı. İrfan D., Metin Y.'nin yanına gidip, çevreyi kontrol ettikten sonra cebindeki 6 bin lirayı çaldı. Daha sonra geri dönen şüpheli, Metin Y.'nin cep telefonunu ve altın kolyesini de alıp kaçtı. Soygun anları güvenlik kamerasına yansıdı.

POLİS HIZLA HAREKETE GEÇTİ

Metin Y., uyandığında eşyalarının çalındığını fark ederek polise başvurdu. Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek şüphelinin kimliğini belirledi ve İrfan D.'yi adresinde yakaladı. Yapılan aramada çalıntı cep telefonu ve altın kolye bulundu.

ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Emniyete götürülen İrfan D., ifadesinde "Rahatsızlanıp, uzandığını fark edince yardım etmek için yanına gittim. Bir anda şeytana uydum" dedi. Mahkemeye çıkarılan İrfan D., tutuklandı. Çalıntı eşyalar ise Metin Y.'ye teslim edildi.

SON VİDEO HABER

Cübbeli'den İsmailağa hakkında yeni iddialar

Haber Ara