Dolar

34,2271

Euro

37,2249

Altın

2.994,53

Bist

8.793,61

Roger Waters’tan Türkiye’ye övgü: soykırıma karşı tek ses

Roger Waters, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türk halkına teşekkür etti. Filistin’e verdiği destek nedeniyle Türkiye’nin sesinin önemine vurgu yaparak, 'Soykırıma karşı batıda tek ses oldunuz' dedi.

2 Saat Önce Güncellendi

2024-10-19 16:18:06

Roger Waters’tan Türkiye’ye övgü: soykırıma karşı tek ses

Efsane müzik grubu Pink Floyd'un kurucusu ve solisti Roger Waters, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Türk halkına, İsrail'in Filistin'e saldırılarının birinci yılına ilişkin yayımlanan video nedeniyle teşekkür etti. Waters, "Hayır efendim, asıl biz size ve Türk halkına Filistin'deki kardeşlerimizin soykırımına karşı batıda tek ses olarak durduğunuz için teşekkür etmeliyiz" ifadelerini kullandı.

SOYKIRIMA KARŞI BİRLEŞEN SESLER

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından yayımlanan video, İsrail'in Filistin topraklarındaki soykırımına Türkiye'nin karşı duruşunu öne çıkardı. Waters, Erdoğan'ın paylaştığı video için "Yaptığınız film zekice, halden anlayan, güzel ve gerçek. 2040 yılında da hatırlanacak. Teşekkürler Türkiye" dedi.

DÜNYA ÇAPINDA DESTEK

Waters, sürekli olarak Filistin'in hakları için mücadele ederken, Türkiye'nin bu konudaki duruşunu takdir ettiğini dile getirdi. Türkiye'nin Filistin'e yönelik desteği, uluslararası alanda önemli bir ses haline geldi.

SON VİDEO HABER

Adana'da arkadaşının evinde ölü bulundu

Haber Ara