Dolar

34,2874

Euro

37,0885

Altın

3.012,01

Bist

8.945,80

Şanlıurfa da aidat kavgası büyüdü: 11 yaralı Polis havaya ateş açtı

Aidat ödemesi yüzünden çıkan tartışma, taş ve sopaların kullanıldığı bir kavgaya dönüştü; polis havaya ateş açarak 11 yaralıyla sonuçlanan kavgayı sonlandırdı.

2 Saat Önce Güncellendi

2024-10-28 12:07:37

Şanlıurfa da aidat kavgası büyüdü: 11 yaralı Polis havaya ateş açtı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde apartman sakinleri arasında çıkan "aidat ödemesi" tartışması kısa sürede taşlı sopalı kavgaya dönüştü. Polis ekipleri, tarafları ayırmak için havaya ateş açmak zorunda kalırken, 11 kişi hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

AİDAT KAVGASI TAŞ VE SOPALARLA ŞİDDETLENDİ

Siverek'in Ayvanat Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde aidat ödemesi nedeniyle başlayan tartışma, tarafların taş ve sopalarla birbirine saldırdığı bir kavgaya dönüştü. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

POLİS HAVAYA ATEŞ AÇTI

Kavgayı durdurmak için çaba harcayan polis ekipleri, tarafları ayırmakta zorlanınca havaya ateş açarak müdahale etti. Olayda yaralanan 11 fert, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

KAVGA CEP TELEFONUYLA KAYDEDİLDİ

Çevredeki bazı vatandaşlar, kavga anını cep telefonu kameralarıyla kaydetti. Şanlıurfa Emniyeti, olayla ilgili kapsamlı bir soruşturma başlattı.

SON VİDEO HABER

İzmir'de markette kedi ve yavruları mama yerken yakalandı

Haber Ara