Dolar

34,0834

Euro

38,0816

Altın

2.842,94

Bist

9.975,61

Selin Ciğerci'nin sevgilisi kim? Asil Cengiz kimdir? Selin Ciğerci kiminle sevgili oldu, adı ne?

Selin Ciğerci'nin sevgilisi kim? Asil Cengiz kimdir? Selin Ciğerci kiminle sevgili oldu, adı ne? Futbolcu eşi Gökhan Çıra ile anlaşmalı olarak boşanan Selin Ciğerci özel hayatı ile gündeme gelmeye devam ediyor. Gökhan ile ayrıldıktan sonra Selin Ciğerci yeni sevgilisi ile Maldivler'de tatile çıktı. Ciğerci sosyal medya hesabından fotoğraflar paylaşarak yeni aşkını ilan etti. Magazin gündemini yakından takip edenler ise Selin Ciğerci'nin yeni sevgilisi kim, adı ne? diye araştırmaya başladı.

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-11-22 18:40:13

Selin Ciğerci'nin sevgilisi kim? Asil Cengiz kimdir? Selin Ciğerci kiminle sevgili oldu, adı ne?

Gökhan Çıra ile sarsıntılı bir ilişkisi olan Selin Ciğerci eşinden boşandıktan sonra oldukça zor zamanlar geçirdi. Selin Ciğerci son paylaşımında hayatına kimseyi dahil etmeyeceğini açıklamıştı. Gökhan Çıra'dan ayrıldıktan sonra estetik ameliyat olduğu da iddia edilen Selin Ciğerci sarı olan saç rengini de siyah olarak değiştirmişti. Selin Ciğerci uzun aradan sonra yeni sevgilisi ile ilk kez aynı karede görüntülendi. Selin Ciğerci sevgilisi ile Maldivler'de tatile çıktı ve tatilden fotoğraf kareleri de paylaşıldı.

Selin Ciğerci'nin sevgilisi kim?

Cinsiyet değiştirdikten sonra Selin Ciğerci adını alan ünlü sosyal medya fenomeni son zamanlarda özel hayatı ile gündeme gelmeye devam ediyor. Eşi Gökhan Çıra'dan ayrıldıktan sonra kimseyle anılmayan ve görüntülenmeyen Selin Ciğerci yeni sevgilisi ile Maldivler gezisine çıktı. Selin Ciğerci'nin yeni sevgilisinin kim olduğu ve adının ne olduğu da magazin severler tarafından merak edilmeye başlandı. Asil Cengz ile sevgili olduğu ortaya çıkan Selin Ciğerci'nin bu durumu artık saklamayacağı öğrenildi.

Selin Ciğerci kiminle sevgili oldu, adı ne?

Selin Ciğerci yeni sevgilisi ile pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Ciğerci geçtiğimiz aylarda bir etkinlikte yeni sevgilisiyle ilk kez basın mensuplarının karşısına çıkmıştı. Ciğerci bu kez sevgilisiyle tatile çıktı ve tatilden fotoğraflar paylaşmaya başladı. Selin Ciğerci'nin yeni sevgilisinin Asil Cengiz olduğu orataya çıktı.

Asil Cengiz kimdir?

Selin Ciğerci'nin yeni sevgilisi Asil Cengiz'in kim olduğu merak konusu oldu. Sosyal medayadan yapılan bir paylaşım ise kafaları karıştıdı. Mualla Şahin adlı kişi yaptığı paylaşımda "Ben vereyim: Asil Cengiz. Benim eski nişanlım ve bana borcu var ve mesajlarıma artık cevap vermiyor Selin'le çıktığından beri güleyim mi ağlayayım mı, bilemedim" dedi. Asil Cengiz hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Asil Cengiz'in Survivor Türkiye-Yunanistan yarışmasına katıldığı da öğrenildi.

Slin Ciğerci kimdir?

Selin Ciğerci 4 Nisan 1984 yılında dünyaya geldi. İmnernet ünlüsüdür. Pek çok alanda iş girişimleri vardır.

Selin Ciğerci Konyalı baba ve Kastamonulu annenin çocuğu olarak doğdu. Cinsiyet değiştirmeden önceki adı Okan Ünsal takma adıyla Wipe Out adlı programın 4. sezonuna katılmıştır.

Cinsiyet değiştirdikten sonra müzik yaşantısına başladı. 2017'de başlayan müzik kariyeri çok geçmeden sona erdi.

28 Ekim 2019'da futbolcu Gökhan Çıra ile olan ilişkisi evlilikle sonlandı. Gökhan Çıra, Selin Ciğerci ilişkisi magazin gündeminde çok konuşuldu.

Şarkıcı Demet Akalın ile yakın arkadaştır.

10 Eylül 2021 yılında eşi Gökhan Çıra ile ayrıldı. Çift çok geçmeden yeniden barıştı ve tekrar evlendi ancak 2022 yılında tekrar boşandı.

Kendine ait "Selin Beauty" adında bir kozmetik ürün markası bulunmaktadır.

SON VİDEO HABER

Benfica, Kerem ve Orkun'un golleriyle kazandı

Haber Ara