Dolar

34,1709

Euro

38,3046

Altın

2.913,21

Bist

9.674,85

Serhat Akın’a saldırı! 6 kişi adliyeye sevk edildi

Eski milli futbolcu Serhat Akın’a düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili gözaltına alınan 6 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından Beykoz Adliyesi’ne sevk edildi. Soruşturma derinleşerek devam ediyor.

2 Saat Önce Güncellendi

2024-09-30 10:24:30

Serhat Akın’a saldırı! 6 kişi adliyeye sevk edildi

Beykoz'da eski milli futbolcu Serhat Akın'a yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırıya ilişkin gözaltına alınan 6 şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık, olayla ilgili soruşturmayı genişleterek sürdürüyor.

SİLAHLI SALDIRININ FAİLLERİ ADLİYEYE GÖTÜRÜLDÜ

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Serhat Akın'ın silahlı saldırıda ayağından yaralanmasına ilişkin gözaltına alınan 6 kişi emniyetteki sorgularının ardından Beykoz Adliyesi'ne sevk edildi. Olayın ardından başlatılan kapsamlı soruşturmada, saldırıya karıştıkları belirlenen şahısların kimlikleri ve rolleri tespit edildi.

ŞÜPHELİLERİN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Soruşturma sürecinde, saldırının motosikletli bir kişi tarafından gerçekleştirildiği öğrenildi. Gözaltına alınan şüpheliler arasında motosikleti kullandığı iddia edilen O.M., silahla ateş açtığı öne sürülen O.D. ve olaya karıştıkları belirlenen M.A., İ.T., Y.G. ve M.A. bulunuyor. Emniyetteki ifadeleri tamamlanan bu isimler, adliyeye sevk edilmek üzere Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden çıkarıldı.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Serhat Akın'ın sağlık durumu iyiye giderken, Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı saldırının ardındaki motivasyonu araştırmaya devam ediyor. Adliyeye sevk edilen şüpheliler hakkında kararın ne olacağı merakla bekleniyor. Savcılık, saldırının ardındaki sebeplerin tam olarak aydınlatılabilmesi için kapsamlı bir inceleme yürütüyor.

Haber Ara