Dolar

34,1878

Euro

38,1237

Altın

2.927,49

Bist

9.774,65

Servis Faciası: 6 Yaşındaki Çocuğu Ezdi, 'Balkondan Düştü' Yalanı Söyledi!

Erzurum’da 6 yaşındaki bir çocuk, okul servisi tarafından ezildi. Sürücü olay yerinden kaçmaya çalışırken, çocuğun balkondan düştüğünü iddia etti.

2 Saat Önce Güncellendi

2024-09-27 10:05:28

Servis Faciası: 6 Yaşındaki Çocuğu Ezdi, 'Balkondan Düştü' Yalanı Söyledi!

Erzurum'da, servis minibüsünden indikten sonra aracın altında kalarak ağır yaralanan 6 yaşındaki E.K., yaşam mücadelesi veriyor. Sürücü B.A. ise olayın ardından çocuğun balkondan düştüğünü iddia etti. Güvenlik kameraları kazayı kaydederken, şoför adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

AĞIR YARALANAN ÇOCUK YOĞUN BAKIMDA

Erzurum Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi'nde 24 Eylül'de meydana gelen olayda, 6 yaşındaki E.K., okul servisinden indikten sonra aracın altında kaldı. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan çocuk, hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındı.

"BALKONDAN DÜŞTÜ" YALANI

Kazayı fark ettikten sonra çocuğu sitenin bahçesine bırakan sürücü B.A., çevredekilere çocuğun balkondan düştüğünü söyledi. Ancak güvenlik kameraları olay anını kaydederken, çocuğun minibüsün altında kaldığı açıkça görüldü.

SÜRÜCÜNÜN SERBEST KALMASI TEPKİ ÇEKTİ

Gözaltına alınan sürücü B.A., sevk edildiği mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. E.K.'nin ailesi, servis şoförünün çocuğu ezdikten sonra kaçmaya çalıştığını ve "Balkondan düştü" yalanına başvurduğunu belirterek şikayetçi oldu.

TANIKLAR: "ÇOCUĞU EZDİ, SONRA ELİNDE GÖTÜRDÜ"

Binanın görevlisi Okan Altay, "Servis şoförü, çocuğu ezdikten sonra kucağına alıp balkondan düştü süsü vermeye çalıştı" dedi.

SON VİDEO HABER

Eski milli futbolcu Serhat Akın’a silahlı saldırının görüntüleri ortaya çıktı

Haber Ara