Dolar

34,0973

Euro

38,0933

Altın

2.874,79

Bist

9.900,25

Şifresiz Süper Lig maçları hangi kanalda yayınlanacak? Maçlar nereden izlenecek?

Şifresiz Süper Lig maçları hangi kanalda yayınlanacak? Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu Süper Lig'de maçların 2 hafta şifresiz olarak yayınlanacağını açıkladı. Bu açıklamanın ardından spor severler maçların hangi kanalda yayınlanacağını araştırmaya başladı.

2 Yıl Önce Güncellendi

2023-03-01 20:36:29

Şifresiz Süper Lig maçları hangi kanalda yayınlanacak? Maçlar nereden izlenecek?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan gelen açıklama spor severleri mutlu etti. Bilindiği üzere ülkemizde Süper Lig maçları şifreli platformda yayınlanıyor. Deprem afeti nedeniyle liglere uzun süre ara verilmiş ve aranın bitiminde takımlar 3 Mart'ta ilk maçlara çıkacaktı. Bakan Kasapoğlu yaptığı açıklamada Süper Lig'de 2 hafta maçların şifresiz olarak yayınlanacağını duyurdu. 

Şifresiz Süper Lig maçları hangi kanalda yayınlanacak?

Süper Lig'de 24. hafta ve 25. hafta maçlarının şifresiz yayınlanacağı açıklandı. Şifresiz maçı yayınlayacak olan kanal yada platform hakkında ise henüz bilgi verilmedi. Yayıncı kuruluştan konuya dair bir açıklama yapması ve maçların yayın takvimini duyurması bekleniyor. 

Şifresiz Süper Lig maçları nereden izlenecek?

Maçların Bein Sports platformunun şifresiz kanalında gösterilmesi büyük olasılık. 

Süper Lig maçları şifresiz mi oldu?

Bakan Kasapoğlu yaptığı açıklamasında "beIN Group'la yaptığımız görüşmeler neticesinde ligin iki haftasında yer alacak müsabakalar şifresiz ve herkese açık olması kararı alındı. Bu anlamda şükranlarımı iletmek istiyorum." dedi.

Bein sports haber nasıl izlenir? Bein Sports Haber Türksat uydu frekans bilgileri
SON VİDEO HABER

Cezaevinden çıkan Bahar Candan'dan açıklama

Haber Ara