Dolar

34,1623

Euro

38,1653

Altın

2.914,46

Bist

9.777,46

Sözcü TV uydu frekansı 2023 | SZC TV uydudan ve televizyondan nasıl izlenir?

Yıllardır beklenen Sözcü TV (SZC TV) test yayınına başladı. Kanalda Ana Haber Bültenini deneyimli sunucu Korcan Karar sunacak. Kanal dijital platformlarda ve Türksat üzerinden izlenebilecek. Peki 2023 Sözcü TV uydu frekansı nedir? SZC TV uydudan ve televizyondan nasıl izlenir?

2 Yıl Önce Güncellendi

2023-02-18 11:52:14

Sözcü TV uydu frekansı 2023 | SZC TV uydudan ve televizyondan nasıl izlenir?

Uzun zamandır yayına girmesi beklenen ancak karşılaşılan bir takım engeller nedeniyle yayın hayatı geciken Sözcü TV nihayet test yayınına başladı. Sözcü TV SZC TV kısaltmasını kullanacak ve logosu da bu şekilde olacak. Sözcü TV kısa süre içinde izleyici sayısını artırarak yayıncılık alanında öenmli bir konuma yükselmesi bekleniyor. Sözcü TV test yayınlarının ardından kısa sürede normal yayın akışna geçecek. SZC TV'de Ana Haber bültenini ise deneyimli gazeteci ve sunucu Korcan Karar yapacak. Kanalı izlemek isteyenler Sözcü TV uydu frekansı 2023 kaç? SZC TV uydudan ve televizyondan nasıl izlenir? gibi sorulara yanıt aramaya başladı. Sözcü TV uydu frekansı 2023

Sözcü TV (SZC TV) yayınları Türksat 4 A uydusu üzerinden televizyonlardan da izlenebilecek. Kanalı uydu üzerinden izlemek isteyenler öncelikle uydu antenlerini Türksat 4A'ya çebvirmeleri gerekecek. 2023 Sözcü TV uydu frekansı şöyle;

11837 Frekans

30.000 V, batı

FEC:2/3

Yukarıda yer lan frekans bilgilerini televizyonunuz yada uydu alıcınıza tarattığınızda Sözcü TV çıkacaktır.

SZC TV uydudan ve televizyondan nasıl izlenir?

SZC TV'yi televizyondan izlemek oldukça kolay. Bunun için otomatik kanal taraması yapılabilir yada kanalın frekans bilgisi manuel olarak girilebilir. Kanal frekans bilgileri girildikten sonra uydu ve televizyon üzernden Sözcü TV izlenebilir. Ayrıca Sözcü TV pek çok platform üzerinden de yayın yapıyor. Digiturk, D-smart, Türksat Kablo ve Tivibu platformlarından da Sözcü TV kolayca izlenebilir.

Sözcü_TV_uydu_frekansı_2023 Sözcü TV hangi kanallarda?

Sözcü TV Türksat üzerinden yayın yaptığı gibi farklı platformlar üzerinden de yayın yapıyor.

Digiturk: 60. kanal
D-smart: 93. kanal
Turkcell TV Plus: 69. kanal
Tivibu: 69. kanal
Türksat Kablo TV: 76. kanal

Sözcü TV'de kimler var?

SZC TV'de Yılmaz Özdil genel müdür olarak görev yapıyor.

Haber müdürü ise Burak Ersemiz oldu.

Korcan Karar ise Sözcü TV'de ana haber sunacak.

Ümit Zileli ise Sözcü TV hafta sonu haberlerini sunacak.

İskender Baydar SZC TV'de programlar sunacak.

Mustafa Sağlamer ve Kemal Gülmüş gibi gazeteciler Sözcü TV'de yer alacak.

Tuba Emlek de sunculuğu ile kanalda görev yapacak. Sözcü hakkında

Sözcü, 27 Haziran 2007 tarihinde merkezi İstanbul olmak üzere kurulmuş Atatürkçü günlük gazete. Genel yayın yönetmenliğini Metin Yılmaz yapmaktadır. Haziran 2007'de, daha önceden Doğan Yayın Holding bünyesinde yayın yapan Gözcü gazetesinin Nisan 2007'de kapanmasından sonra, isim haklarının alınmasıyla yayına başladı.

SON VİDEO HABER

Cemaatle namaz sırasında imamı darp etti!

Haber Ara