Dolar

34,1262

Euro

38,0448

Altın

2.889,95

Bist

10.064,94

Survivor yarışmacılarının depremde yakınları, akrabaları öldü mü?

Türkiye'nin yaşadığı deprem afeti Survivor yarışmacılarına açıklandı. Yarışmacılar gözyaşları içinde kaldı. Pek çok yarışmacının da yarışmadan çekildiği iddia edildi.

2 Yıl Önce Güncellendi

2023-02-21 18:13:32

Survivor yarışmacılarının depremde yakınları, akrabaları öldü mü?

Survivor 2023 deprem afeti nedeniyle uzun süre ekranlara gelmedi. Yarışmacıların durumu merak edilirken beklenen açıklma Acun Ilıcalı tarafından yapıldı. Haftalar sonra ilk bölümü 31 Şubat Salı akşamı yayınlanacak olan Survivor'da Ilıcalı yarışmacılara yaşanan afeti anlatıyor. Yarışmacılar ise gözyaşları içinde kalıyor. Survivor yarışmacılarının depremde yakınları, akrabaları öldü mü?

'Whitevivor' sosyal medya hesabı üzerinden Survivor yarışmacılarına dair çarpıcı iddialar ortaya atıldı. Yapılan açıklamada, "Yarışmacı olan Aysu'nun en yakın arkadaşı maalesef vefat etti. Aysu'nun çekilmesi söz konusu." denildi. Ayrıca Hamdi Alkan'ın Hatay'lı olduğu biliniyordu. Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan da Survivor yarışmacısı. Hamdi Alkan pek çok tanıdığının depremlerde hayatını kaybettiğini açıklamıştı.

Survivor yarışmacıları yarışmayı bıraktı mı?

Acun ılıalı'nın yarışmacılara depremi haber verdiği görüntüler tartışma yarattı. İddialara göre 6 isim yarışmayı bıraktı. Ancak bunların tamamen iddiadan ibaret olduğunu belirtmekte fayda var. Programa dair iddiaların gerçek olup olmadığı önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

survivor_deprem

 

Haber Ara