Dolar

34,1893

Euro

37,5293

Altın

2.890,64

Bist

8.964,10

Taksim-Şişhane metro durağı neden kapalı? Taksim-Şişhane durağı ne zaman açılacak?

Taksim-Şişhane metro durağı neden kapalı? Taksim-Şişhane durağı ne zaman açılacak? soruları M2 Yenikapı Hacıosman metrosunu kullanan vatandaşlar tarafından sıkça sorulmaya başlandı. İBB son yaptığı açıklamada 25 Kasım'da saat 15.00 itibari ile Taksim-Şişhane metro istasyonlarının kapalı olacağını, metro seferlerinin bu durakta durmayacağını duyurdu.

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-11-25 15:43:49

Taksim-Şişhane metro durağı neden kapalı? Taksim-Şişhane durağı ne zaman açılacak?

İstanbulluları ilgilendiren açıklama İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldı. Açıklamada İstanbul'un en çok kullanılan metro hatlarından olan M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattının Taksim-Şişhane durağının kapalı olacağı açıklandı. Taksim ve Şişhane duraklarını kullanan vatandaşlar ise Taksim-Şişhane metro durağı neden kapalı? Taksim-Şişhane durağı ne zaman açılacak? sorularına yanıt aramaya başladı.

Taksim-Şişhane metro durağı neden kapalı?

M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattını kullananları ilgilendiren duyuru İBB'den geldi. İBB Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Şişhane ve Taksim istasyonları ile F1 Taksim-Kabataş füniküler hattının işletmeye kapalı olaca belirtildi.

M2 Metro Taksim ve Şişhane durağı kapalı mı? Taksim-Şişhane istasyonu neden kapalı? Metro neden durmuyor?
İLİŞKİLİ HABERM2 Metro Taksim ve Şişhane durağı kapalı mı? Taksim-Şişhane istasyonu neden kapalı? Metro neden durmuyor? Taksim-Şişhane durağı ne zaman açılacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) 25 Kasım saat 15.00 itibari ile Şişhane ve Taksim istasyonlarının kapalı olacağını duyurdu. Açıklamada şöyle denildi:"İstanbul Valiliği kararı gereği saat 15.00 itibarıyla M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattımızın Şişhane ve Taksim istasyonları ile F1 Taksim-Kabataş Füniküler Hattımız işletmeye kapalı olacaktır. Şişhane ve Taksim istasyonlarımızda araçlarımız durmayacaktır."

#MetroDuyuru #M2 #F1
İstanbul Valiliği kararı gereği saat 15.00 itibarıyla M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattımızın Şişhane ve Taksim istasyonları ile F1 Taksim-Kabataş Füniküler Hattımız işletmeye kapalı olacaktır. Şişhane ve Taksim istasyonlarımızda araçlarımız durmayacaktır. — Metro İstanbul (@metroistanbul) November 25, 2022

Haber Ara