Dolar

34,1587

Euro

37,8032

Altın

2.922,56

Bist

8.898,23

Tekirdağ’da deri fabrikasında korkutan yangın: Bölge boşaltıldı!

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde deri fabrikasında çıkan yangın hızla büyüyerek çevreye yayıldı. Bölge boşaltıldı, vatandaşlar güvenlik nedeniyle tahliye edildi. Yangın söndürme çalışmaları sürüyor.

4 Saat Önce Güncellendi

2024-10-03 16:32:12

Tekirdağ’da deri fabrikasında korkutan yangın: Bölge boşaltıldı!

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde deri üretimi yapan bir fabrikada çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek gökyüzüne siyah dumanların yükselmesine neden oldu. Fabrika kapatılırken, çevredeki vatandaşlar tedbir amacıyla tahliye edildi. Yangın söndürme çalışmaları sürüyor.

Yangın Kısa Sürede Büyüdü!

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesindeki deri fabrikasında yangın çıktı. Alevler hızla büyüyüp gökyüzüne yükselirken, kısa sürede fabrikayı etkisi altına aldı. Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan fabrikanın çalışanları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirerek yardım istedi.

İTFAİYE VE SAĞLIK EKİPLERİ SEVK EDİLDİ

Olay yerine, yangını söndürmek için çok sayıda itfaiye ekibi, bölgeyi güvenli hale getirmek için de polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, yangına hızlıca müdahale ederken, fabrikanın çevresi araç ve yaya girişine kapatıldı.

BÖLGE BOŞALTILDI

Yangının daha fazla yayılmasını önlemek için, fabrikanın yakınındaki yerleşim yerleri ve işyerleri güvenlik amacıyla boşaltıldı. Yangın kontrol altına alınmaya çalışılırken, çevredeki vatandaşlar tedbiren uzaklaştırıldı.

YANGININ NEDENİ BELLİ DEĞİL

Yangının çıkış nedeni henüz netlik kazanmadı. Sağlık ekipleri, olası yaralanmalara karşı bölgede hazır beklerken, itfaiye ekipleri yangının diğer fabrikalara sıçramaması için yoğun çaba sarf ediyor. Çevrede geniş güvenlik önlemleri alındı.

Haber Ara