Dolar

34,2714

Euro

37,4959

Altın

2.928,60

Bist

8.876,22

Tekirdağ’da feci kaza! İki doktor hayatını kaybetti

Tekirdağ’da kontrolden çıkan cip, istinat duvarına çarptı. Prof. Dr. Nilda Turgut ve Uzman Dr. Emel Ersöz hayatını kaybetti, iki doktor yaralı. Kaza, büyük üzüntü yarattı. İşte detaylar…

2 Saat Önce Güncellendi

2024-10-12 08:07:28

Tekirdağ’da feci kaza! İki doktor hayatını kaybetti

Tekirdağ'da kontrolden çıkan bir cip, istinat duvarına çarptı. Prof. Dr. Nilda Turgut ve Uzman Dr. Emel Ersöz hayatını kaybederken, 2 doktor da yaralandı. Kaza, bölgede büyük üzüntü yarattı.

CİP KONTROLDEN ÇIKTI, İKİ DOKTOR HAYATINI KAYBETTİ
Tekirdağ'ın Kumbağ Mahallesi'nde meydana gelen kazada, L.K. idaresindeki 22 ADU 345 plakalı cip, kontrolden çıkarak bir istinat duvarına çarptı. Olay yerine gelen sağlık ve itfaiye ekipleri, kazaya müdahale etti. Kazada, Namık Kemal Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nilda Turgut ile Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'nde görevli Uzman Dr. Emel Ersöz olay yerinde hayatını kaybetti.

YARALILAR HASTANEYE SEVK EDİLDİ
Kazadan yaralı kurtulan sürücü L.K. ve araçta bulunan A.A.G., sağlık ekipleri tarafından Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Olay sonrası yolda trafik bir süre kontrollü şekilde sağlandı.

CENAZELER MORGDA
Cumhuriyet savcısı tarafından yapılan incelemenin ardından, hayatını kaybeden iki doktorun cenazeleri Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.

Haber Ara