Dolar

34,2443

Euro

37,6178

Altın

2.912,72

Bist

9.109,34

Wednesday dizisi yaratık kim? Canavar kim?

Wednesday dizisi yaratık kim? Canavar kim? 23 Kasım Çarşamba günü dünya ile aynı anda ülkemizde de Netflix platformunda yayına giren Wednesday dizisi kısa zamanda platformun en çok izlenen dizileri arasına adını yazdırmayı başardı. Dizide insanları öldüren yaratığın kim olduğu sorusu sürekli soruluyor. Dizinin sonlarına doğru düğüm çözülürken izleyiciler de oldukça şaşırıyor. Adams Ailesinin hırçın ve başına buyruk kızı Wednesday'in Nevermore okulunda başından geçenler izleyenlere büyük bir heyecanla aktarılıyor.

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-11-29 12:24:08

Wednesday dizisi yaratık kim? Canavar kim?

Nettflix'in uzun zamandır beklenen dizisi Wednesday nihayet 23 Kasım'da platformda yerini aldı. Dizi adından da anlaşılacağı üzere Çarşamba günü yayına girdi ve sadece günler içinde platformun en çok izlenen yapımı olmayı başardı. Kısa sürede milyonlarca hesap üzerinden izlenen dizide heyecanın dozu da giderek artıyor. Dizinin ortalarına doğru gelindikçe izleyiciler canavarın kim olduğunu merak edyor. Wednesday dizisi yaratık kim? Canavar kim? sorularına bu içeriğimizde yanıt arayacağız. Dikkat spoiler içerir...

Wednesday dizisi yaratık kim?

Wednesday dizis Netflix platformunda yayına girdi ve sadece bir hafta içinde platormun en çok izlenen dizileri arasına adını yazdırmayı başardı. Addams Ailesi'nden Wednesday Addams karakterine dayanan Amerikan reşit olma doğaüstü korku komedisi televizyon dizisinde herkese saldıran ve öldüren canavarın kim olduğunu araştıran Wednesday'ın başına gelenler konu ediniyor. Canavarın son olarak yakın arkadaşına saldırması Wednesday'i kızdırıyor.

Wednesday canavar kim?

Dizinin ana konusu canavarın kim olduğu üzerine kurulu. Canavarın kim olduğunun açıklanması dizinin heyecanını kaçıracağı için diziyi sonunua kadar izlemenizi tavsiye ediyoruz.

Wednesday'in oda arkadaşı dizisi Enid kimdir?

Wednesday'in oda arkadaşı olan ve kurt kız olan ancak bir türlü dönüşemeyen Enid'in performası da izleyenler tarafından beğenildi. Enid karakterini genç oyuncu Emma Myers canlandırmakatadır.

Emma Myers kimdir?

2 Nisan 2002 yılında dünyaya gelen Emma Myers 20 yaşındadır. Emma Myers, Wednesday (2022), Bodrumdaki Kız (2021) ve A Taste of Christmas (2020) adlı yapımlarda rol almıştır.

Wednesday hakkında

Alfred Gough ve Miles Millar tarafından yaratılan dizinin başrolünde Jenna Ortega, yardımcı rollerde ise Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán, Isaac Ordonez, Gwendoline Christie, Riki Lindhome, Jamie McShane, Fred Armisen ve Christina Ricci yer alıyor. Sekiz bölümden dördü, aynı zamanda yönetici yapımcı olarak da görev yapan Tim Burton tarafından yönetiliyor. Okulunda bir canavar gizemini çözmeye çalışan popüler karakterin etrafında dönüyor.

Burton daha önce Addams Ailesi ile ilgili iki projede, bitirdiği 1991 yapımı filmde ve iptal edilmiş bir stop-motion animasyon filminde yer almıştı. Ekim 2020'de, daha sonra Netflix tarafından dizi siparişi verilecek olan bir televizyon dizisinin yönetmenliğini yaptığı duyuruldu. Çekimler Eylül 2021 ile Mart 2022 arasında Romanya'da gerçekleştirildi. Wednesday 16 Kasım 2022'de gösterime girdi ve 23 Kasım'da Netflix'te yayınlandı ve Ortega'nın performansını öven ancak CW dizileriyle benzerlikleri nedeniyle eleştiren eleştirmenlerin genel olarak olumlu eleştirilerini aldı.

Wednesday 2. sezon ne zaman? Wednesday yeni sezon çıkacak mı?
SON VİDEO HABER

WP: İran füzeleri İsrail'in 3 askeri tesisine isabet etti

Haber Ara