Dolar

34,0973

Euro

38,0933

Altın

2.874,79

Bist

9.900,25

Yanlış cenaze defnedildi: Ablası sağ çıktı!

Şanlıurfa’da defnedilen cenazenin, yanlış kişiye ait olduğu ortaya çıktı. Abdurrahman Ceyran, 3 ay sonra ablasının sağ olduğunu öğrendi. Yanlış defnedilen cenazenin sahipleri aranıyor.

6 Saat Önce Güncellendi

2024-09-21 08:11:31

Yanlış cenaze defnedildi: Ablası sağ çıktı!

Gaziantep'te yaşayan Abdurrahman Ceyran, ablasının İstanbul'da vefat ettiğine dair aldığı haberle büyük bir şok yaşadı. Defnedilen cenazenin sahibi olmadığı ortaya çıkınca Ceyran, hayatının en zor dönemlerinden birini geçirdi.

HUZUREVİNDEN GELEN ŞOK HABER

76 yaşındaki Abdurrahman Ceyran, 2023 yılının Haziran ayında bir telefon aldı. Telefondaki kişi, "Ablan öldü, hemen cenazeyi al!" diyerek Ceyran'ı ikna etti. Ablasının Gaziantep'teki huzurevinde yaşadığını bildiği için bu duruma inanmakta zorluk çekti ama sonunda iki oğlunu cenazeyi almak için İstanbul'a gönderdi.

YANLIŞ CENAZE DEFNİ VE ÜÇ AY SONRAKİ ŞOK

Ceyran'ın oğulları, cenazeyi hastaneden alırken teşhis edemediler. Gaziantep'e döndüklerinde, ablasını tam olarak tanıyamadıkları için yanlışlıkla başka bir cenazeyi defnettiler. Üç ay sonra huzurevinden gelen telefonla ablasının sağ olduğunu öğrenen Ceyran, yaşadığı durumu anlattı: "Defnettiğimiz cenaze başkasının çıktı."

CENAZE KİME AİT?

Ceyran, "Defnettiğimiz cenazeyi kimin gömdüğünü merak ediyorum. Ablam sağ, gelin bu cenazeyi çıkarıp tespit edin." ifadeleriyle yetkililere seslendi.

SON VİDEO HABER

Jandarma ve Emniyet için alınan yeni araçlar tanıtıldı

Haber Ara