Dolar

34,1114

Euro

38,1076

Altın

2.864,73

Bist

9.934,65

Yeşim Erçetin kimdir, neden tutuklandı?

Evlendikten sonra ABD'de yaşamını sürdüren eski manken Yeşim Erçetin ve eşi FBI baskınında tutuklandı. Çift, kripto piyasasında usulsüzlük suçlamasıyla tutuklandı.

2 Yıl Önce Güncellendi

2023-02-01 11:06:59

Yeşim Erçetin kimdir, neden tutuklandı?

Sansasyonel ilişkileri ile bir dönemde adını sıkça duyuran Yeşim Erçetin geçtiğimiz günlerde Fevzi Kardeseci ile ABD'de nikah masasına oturmuştu. Çift ABD'de yaşamını sürdürürken FBI baskınıyla gözaltına alındı. Yeşim Erçetin'in tutuklandığı gelen bilgiler arasında. Yaşanan gelişmenin ardından Yeşim Erçetin kimdir? Yeşim Erçetin neden tutuklandı? soruları magazin severler tarafından sıkça sorulmaya başlandı.

Yeşim Erçetin kimdir?

Yeşim Erçetin uzun yıllar modellik yapmıştır. Ozon Orhon ve Emre Martaş ile yaptığı evlilik ile çokça konuşulan Yeşim Erçetin son olarak ABD'de evlerek yaşamını burada sürdürmeye karar vermişti. Ancak Yeşim Erçetin ABD'de FBI baskınında gözaltına alındı ve cezaevine gönderildi. İşte Yeşim Erçetin'in hayatı;

1979 yılında doğan Yeşim Erçetin boşanmış anne babanın çocuğu olarak babaannesinin yanında büyüdü.

İstanbul'da doğup büyüen Yeşim Erçetin genç yaşlarda modellik yapmaya başladı.

1996 senesinde Neşe Erberk mankenlik ajansında yer aldı ve adını duyudu.

Yeşim Erçetin pek çok televizyon programında sunuculuk yaptı. HBB (Sporazzi), Kanal 6 (Top Secret), 2000 yılında Best TV'de (Yeşim), MMC (1'den 3'e) adlı programlarında sunuculuk yapan Yeşim Erçetin dizilerde de oynamıştır. Yeşim Erçetin Show TV (Zeynep), Kanal D (Sensiz Olmuyor), Kanal D (Serseri) gibi dizilerde de oyunculuk yapmıştır.

Erçetin, 2000 yılında evlendiği Ozan Orhon'dan 20 Ağustos 2003 tarihinde boşanmıştır. İkilinin 'Lara Yağmur' adında bir kızı vardır. 2010 yılında Emre Matraş ile evlenmiş ve bu evliliğinden de 'Masal' adında bir kız çocuğu olmuştur. Cesur fotoğrafları uzun süre konuşulan çift, 1 Nisan 2015 tarihinde boşanmıştır.

Yeşim Erçetin, yaklaşık 6 aydır aşk yaşadığı iş insanı Fevzi Kardeseci ile Amerika'nın Miami kentinde evlendi.

Yeşim Erçetin neden tutuklandı?

Eski model bir süre önce yaşamında yeni bir sayfa açtı ve kızı ile birlikte ABD'ye taşınmıştı. Kripto piyasasında usulsüzlük yaptığı suçlamasıyla FBI tarafından gözaltına alınan Yeşim Erçetin ve eşinin kripto para üzerinden insanları dolandırdığı iddia edildi. 2. Sayfa programında yer alan iddialara göre Hesabında para hareketliliği görülen ve bloke konulan Erçetin'in pasaportuna da el konuldu.

Yeşim Erçetin'in ikinci eşi Emre Matraş, baskın esnasında 10 yaşındaki kızının da evde olduğunu ve komşularının yardımıyla kurtulduğunu söyledi. Sunuculara özel açıklama yapan Emre Matraş, "Baskında 10 yaşındaki kızım da oradaydı. Yan komşuları olmasaydı kızımı da alacaklardı. Devlet kızıma da el koyabilirdi. O durumda kızımı 16 yaşına kadar ülkeme getiremezdim. Kızımı 2 gün içinde Türkiye'ye getirdim. Kızım hala kendine gelemedi" dedi.

Sunucular, 6 aylık ilişkilerini 31 Ocak 2022'de nikah masasına taşıyan ikilinin evliliklerinin ilk senesini kutlayamadan cezaevine gönderildiklerini de söyledi.

Erçetin hakkındaki suçlamaların çok ağır olduğunu söyleyen Matraş, 50 bin dolar kefaletle çıkabileceği iddiası için de "50 bin dolar kefaletle çıkması mümkün değil. Basit bir olay değil çok büyük bir dolandırıcılık olayının içine düştü. Yeşim böyle bir insan değildir, eşinden dolayı mağdur oldu. Onun orada çıkması çok zor. Kızımın velayetini almak istiyorum, kızım oraya gönderemem" dedi.

SON VİDEO HABER

Trafikte garip hareketler! Polis araca tırmandı

Haber Ara