Dolar

34,1093

Euro

38,0880

Altın

2.866,49

Bist

9.956,86

Yeşim Erçetin kimdir?

Magazin gündeminde adını sıkça duyuran Yeşim Erçetin yaşında yeni bir sayfa açmak için ABD'de Fevzi Kardeseci ile evlendi. Peki Yeşim Erçetin kimdir, ne iş yapıyor?

2 Yıl Önce Güncellendi

2023-02-01 11:38:31

Yeşim Erçetin kimdir?

Bir zamanların ünlü modellerinden Yeşim Erçetin podyumların aranan ismiydi. Ozon Orhon ile evliliğiyle adını duyuran Yeşim Erçetin daha sonra Emre Martaş ile nikah masasına oturmuştu. Bu evlilikten bir kızı olan Yeşim Erçetin daha sonra boşanarak ekranlardan uzak bir hayat sürmeye başladı. Yaşamında yeni bir sayfa açmak için Fevzi Kardeseci ile Miami'de evlenen Yeşim Erçetin uzun süredir ABD'de yaşıyordu. Ancak son yaşanan olaylar Yeşim Erçetin için oldukça üzücü sonlandı. İddialara göre Yeşim Erçetin kripto para üzerinden insanları dolandırdığı iddiası ile gözaltına alındı.

Yeşim Erçetin kimdir?

Eski model Yeşim Erçetin 1979 yılında dünyaya geldi.

Mankenliğe genç yaşlarda başlayan Yeşim Erçetin Neşe Erberk mankenlik ajansına katıldıktan sonra adını duyurdu.

Magazin gündeminde de adı sıkça geçen Yeşim Erçetin, Ozan Orhon ile birlikteliğiyle adını duyurdu.

Televizyon ekranlarında program sunuculuğu da yapan Erçetin

HBB (Sporazzi), Kanal 6 (Top Secret), 2000 yılında Best TV'de (Yeşim), MMC (1'den 3'e) programlarının ekran yüzü oldu.

Dizi ve oyunculuk kariyeri de olan Erçetin Show TV (Zeynep), Kanal D (Sensiz Olmuyor), Kanal D (Serseri) gibi dizilerinde oynamıştır.

Ozan Orhon ile 2000 yılında evlenmiş 20 Ağustos 2003 tarihinde boşanmıştır. Bu evlilikten çiftin 'Lara Yağmur' adında bir kızı vardır.

Emre Matraş ile 2010 yılında evlenmiş ve 1 Nisan 2015 tarihinde boşanmıştır. Çiftin bu evliliğinden de 'Masal' adında bir kız çocuğu olmuştur.

Yeşim Erçetin, yaklaşık 6 aydır aşk yaşadığı iş insanı Fevzi Kardeseci ile Amerika'nın Miami kentinde evlendi.

Yeşim Erçetin tutuklandı mı?

Yeşim Erçetin ABD'de yaşamına devam ettiriyordu. Erçetin, geçtiğimiz günlerde FBI tarafından evine düzenlenen şafak baskınıyla gözaltına alındı. 2. Sayfa'da yer alan habere göre, Kripto piyasasında usulsüzlük yaptığı suçlamasıyla gözaltına alınan çiftin kripto para üzerinden insanları dolandırdığı ileri sürüldü.

Yeşim Erçetin'in ikinci eşi Emre Matraş, "Basit bir olay değil çok büyük bir dolandırıcılık olayının içine düştü. Yeşim böyle bir insan değildir, eşinden dolayı mağdur oldu. Onun orada çıkması çok zor. Kızımın velayetini almak istiyorum, kızım oraya gönderemem" dedi.

Yeşim Erçetin kimdir, neden tutuklandı?

Haber Ara