Dolar

34,2863

Euro

37,0253

Altın

3.028,14

Bist

8.908,47

Yıllar sonra açılan mezar ve kanlı poşetin tüyler ürperten sırrı

Mezarda bulunan kanlı poşet incelemeye alındı. Rapora göre poşetteki kan, insana ait değil. Cem Garipoğlu'nun DNA sı ailesiyle uyumlu bulundu.

2 Saat Önce Güncellendi

2024-10-27 17:53:04

Yıllar sonra açılan mezar ve kanlı poşetin tüyler ürperten sırrı

Münevver Karabulut'u vahşice katleden ve 2014'te cezaevinde intihar eden Cem Garipoğlu hakkındaki "yaşıyor mu?" tartışmaları, mezarının açılması ile son buldu. Fethi kabir işlemi sırasında mezarında bulunan kanlı poşet, gündeme oturdu. Savcılık kararıyla incelenen poşetin içindeki kan örneğinin insan kanına ait olmadığı ortaya çıktı.

KANLI POŞET İNCELEME ALTINDA

2009 yılında Münevver Karabulut'u katleden Cem Garipoğlu'nun mezarı, uzun süren tartışmaların ardından geçtiğimiz günlerde açıldı. Mezardaki kanlı poşet, dikkat çekerken İstanbul Bölge Kriminal Polis Laboratuvarı bu poşet üzerinde detaylı bir inceleme gerçekleştirdi.

KAN ÖRNEĞİ İNSANA AİT ÇIKMADI

TRT Haber'in aktardığına göre, poşetin iç kısmından alınan kan örneğinin insan kanına ait olmadığı belirlendi. Ayrıca poşet üzerinde herhangi bir vücut sıvısı izine rastlanmadığı raporda kaydedildi. Bu bulgu, Cem Garipoğlu'nun ölümüne dair tartışmaları yeniden alevlendirdi.

DNA TESTİ KEMİKLERİN UYUMLU OLDUĞUNU ORTAYA KOYDU

Savcılık kararıyla yapılan DNA incelemesinde, Garipoğlu'nun kemiklerinden alınan DNA örnekleri, anne ve babasından alınan DNA ile tamamen uyumlu çıktı. Bu sonuç, Garipoğlu'nun mezarda olduğunu netleştirirken, kanlı poşetin sırrı da çözülmüş oldu.

SON VİDEO HABER

İzmir'de markette kedi ve yavruları mama yerken yakalandı

Haber Ara