Dolar

34,1108

Euro

38,1071

Altın

2.858,92

Bist

9.957,96

Zeynep Bastık Katar Dünya Kupası konseri nerede, zaman? İZLE | Zeynep Bastık konseri hangi kanalda yayınlanacak?

Zeynep Bastık Katar Dünya Kupası konseri nerede, zaman? İZLE | Zeynep Bastık konseri hangi kanalda yayınlanacak? Son zamanların en popüler şarkıcılarından olan Zeynep Bastık Katar 2022 Dünya Kupası'nda konser verecek. Zeynep Bastık konseri ekranlardan da canlı yayınlanacak. Nicki Minaj, Maluma, Myriam Fares, BTS, Black Eyed Peas, J Balvin, Shakira, Nora Fatehi ve Patrick Nnaemeka Okorie gibni yıldızlarla birlikte konser verecek olan Zeynep Bastık 'Heyecanlı ve gururluyum' açıklamasında bulundu.

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-11-22 15:46:57

Zeynep Bastık Katar Dünya Kupası konseri nerede, zaman? İZLE | Zeynep Bastık konseri hangi kanalda yayınlanacak?

Zeynep Bastık Katar Dünya Kupası konseri nerede, zaman? İZLE | Zeynep Bastık konseri hangi kanalda yayınlanacak? Son zamanların en popüler şarkıcılarından olan Zeynep Bastık Katar 2022 Dünya Kupası'nda konser verecek. Zeynep Bastık konseri ekranlardan da canlı yayınlanacak. Nicki Minaj, Maluma, Myriam Fares, BTS, Black Eyed Peas, J Balvin, Shakira, Nora Fatehi ve Patrick Nnaemeka Okorie gibni yıldızlarla birlikte konser verecek olan Zeynep Bastık "Heyecanlı ve gururluyum" açıklamasında bulundu.

Türkiye'de son zamanların en sevilen şarkıcılarından olan Zeynep Bastık 2022 Katar Dünya Kupası nedeniyle Katar'da dev bir koner verecek. Katar'da vereceği konsere dünyaca ünlü isimler de katılacak.

Zeynep Bastık Katar Dünya Kupası konseri nerede, zaman?

Zeynep Bastık Katar'da 24 Kasım'da konser verecek. Al Khor Al-Bayt Stadyumu'nda gerçekleşecek Katar 2022 Dünya Kupası töreninde Zeynep Bastık konser verecek. Bastık ile birlikte konser verecek olan diğer şarkıcılar da açıklandı. Nicki Minaj, Maluma, Myriam Fares, BTS, Black Eyed Peas, J Balvin, Shakira, Nora Fatehi ve Patrick Nnaemeka Okorie gibi yıldız isimler de konser verecek.

Zeynep Bastık konseri izle

Zeynep Bastık Katar konseri sosyal medya hesaplarından ve kanallardan da canlı izlenebilecek. Bastık sosyal medayadan yaptığı açıklamada "Heyecanlı ve gururluyum" notuyla paylaştı.

 

Haber Ara