Amca Salim Güran'ın Enes’e “Narin’i öldür yoksa ikinizi de öldürürüm” dediği iddiası şok etti

Amca Salim Güran’ın, ağabey Enes’e 'Narin’i öldür yoksa ikinizi de öldürürüm' dediği iddiası gündemi sarstı. Narin Güran’ın sır dolu cinayeti tüm Türkiye’yi yasa boğdu, olayla ilgili yeni gelişmeler merakla bekleniyor.

2024-09-11 06:45:54

Narin Güran cinayetiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Amca Salim Güran'ın, ağabey Enes'e "Narin'i öldür yoksa ikinizi de öldürürüm" dediği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Hande Fırat'ın köşe yazısında bu çarpıcı iddia ele alındı. Soruşturma milyonlarca vatandaş tarafından yakından takip ediliyor.

NARİN CİNAYETİNDEKİ GİZEM SÜRÜYOR

21 Ağustos'ta Diyarbakır Bağlar'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran, 19 gün sonra bir derede çuval içinde ölü bulundu. Tüm Türkiye'yi yasa boğan bu olayın ardından Narin'in anne, baba, ağabey ve amcalarının da bulunduğu 24 kişi gözaltına alındı. İlk itiraf, Narin'in cansız bedenini dereye gömdüğünü söyleyen köylü Nevzat Bahtiyar'dan geldi. Bahtiyar, Narin'in bedenini amca Salim Güran'dan aldığını ifade etti.

“NARİN'İ ÖLDÜR YOKSA İKİNİZİ DE ÖLDÜRÜRÜM”

Gazeteci Hande Fırat, bugünkü köşe yazısında Narin Güran cinayetine dair dikkat çeken detayları paylaştı. Narin'in annesi ile amcası arasında bir ilişki olduğu, hatta Narin'in amcasının kızı olduğu iddiaları üzerine DNA örneklerinin incelendiği belirtildi. Ancak DNA sonuçları bu iddiayı yalanladı. Öne çıkan en çarpıcı iddia ise, amca Salim Güran'ın ağabey Enes'e “Narin'i öldür yoksa ikinizi de öldürürüm” dediği yönündeydi.

AİLEDEKİ BÜYÜK SIR PERDESİ

Cinayet sonrası amca Salim Güran'ın güçlü bir figür olduğu ve tüm aileyi toplayarak bir uzlaşı sağlamaya çalıştığı düşünülüyor. Soruşturma, olay sonrası ailenin topluca sustuğu iddiasını da araştırıyor. Ayrıca, dosyada cinayeti gördüğünü söyleyen bir gizli tanığın olmadığı biliniyor. Soruşturma ilerledikçe cinayetin ardındaki sır perdesi aralanacak.

Narin'in ölüm nedeni ve tarihi kesinleşti

Cübbeli'den İsmailağa hakkında yeni iddialar

Nasrallah'a tepkiler: 'Kırk yıldır palavra sıkıyor'

Mısırlı kiracı evinde ölü bulundu

Kızılay üst eğitim

Kızılay eğitim