Dolar

34,2427

Euro

37,1041

Altın

3.010,35

Bist

8.654,39

'Avrupalı yapınca taciz olmuyormuş'

Şampiyonlar Ligi finali için Türkiye'ye gelen yabancı taraftarlardan bazılarının stat alanında bulunan CNN Türk spikerini peş peşe öpmesi sosyal medyada gündem oldu.

1 Yıl Önce Güncellendi

2023-06-12 11:11:37

'Avrupalı yapınca taciz olmuyormuş'

CNN Türk'ün Şampiyonlar Ligi finali için Türkiye'ye gelen bazı Avrupalı taraftarlar atarafından öpülmesi üzerine yaptığı 'bunlar çok normal' yorumu sosyal medyada gündem olurken Sabah yazarı Melih Altınok'tan farklı bir yorum geldi...

Gazeteci Altınok'un "Avrupalı yapınca taciz olmuyormuş" başlıklı yorumu:

Şampiyonlar Ligi finalinde "ecnebi" bir taraftar bir anda yayın yapan spikeri öpmüş.
Ecnebi derken esmer değil beyaz olan yabancılardan bahsediyoruz.
Öyle olmasa dün her yerde "O anları sosyal medya hesabından paylaşan güzel spiker paylaşıma 'Ay ne oluyor ne oluyor' notunu düştü" şeklinde neşeli haberler yapılmazdı değil mi?
Zira holigan bir ecnebinin tacizini "şirinlik" olarak değerlendiren, fotoğraf galeriyle süsleyen medyamızın, aynı gün Kapalıçarşı'da kayda alınan başka bir taciz olayına yaklaşımı bambaşkaydı.

Ekran Alıntısı_278

Görmüşsünüzdür. Brezilya'dan maçı izlemeye gelmiş bir ünlünün Kapalıçarşı'daki tek kadın kendisiymiş pozlarında önlerinden geçtiği "yerlilerin" laf atmalarını kayda aldığı reklam videosu "Milletçe utandık" yorumlarına yol açtı.
Bir tarafta işini yapan bir spikere fiziksel taciz.
Öte tarafta, dünyanın neresinde aynı şekilde kendini kameraya çektirip garip hareketlerle yürüse illa ki reaksiyon alacak bir ünlüye sözlü taciz.
Tacizin mazereti olmaz elbette ne var ki ilkinin daha ağır olduğu ortada değil mi?
Evet, milletçe utanıyoruz ama asla kendimizden değil; bu vıcık vıcık çifte standardınızdan, iflah olmaz ezikliğinizden, içinizdeki faşistin üstüne kılıf olarak geçirdiğiniz mahallenin namusunu koruyan abi ayaklarınızdan...

SON VİDEO HABER

Annesini ve anneannesini uyurken öldürdü; baba ağır yaralı!

Haber Ara