Dolar

34,1623

Euro

38,1653

Altın

2.914,46

Bist

9.777,46

Bosna Hersek'te alıkonulan Deniz, memleketi Gaziantep'e geldi

Bosna Hersek'te alıkonulduğuna dair haberler bulunan, Dışişleri Bakanlığı'nın araya girmesi ile ulaşılan Deniz Eliş (25), memleketi Gaziantep'e geldi.

2 Saat Önce Güncellendi

2024-09-28 11:00:16

Bosna Hersek'te alıkonulan Deniz, memleketi Gaziantep'e geldi

Gezmek için Gaziantep'ten Bosna Hersek'e giden Deniz Eliş'in alıkonulduğuna dair haberlerin ardından Dışişleri Bakanlığı, harekete geçti.

İstanbul'dan tarifeli uçakla Gaziantep Havalimanı'na inen Eliş'i ailesi, yakınları ve CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç karşıladı.

BOSNA-HERSEKTE-ALIKONULAN-DENIZ-MEMLEK_411509_114353

Bir süre ailesine sarılan Eliş, gazetecilere yaptığı açıklamada, ailesine ve sevdiklerine kavuştuğu için çok mutlu olduğunu söyledi.

Dışişleri Bakanlığı yetkililerine, Zagreb Büyükelçiliği'ne teşekkür eden Eliş, "Çok mutluyum şu an. Allah kimseye yaşatmasın. Herkese çok teşekkür ederim." dedi.

Bakanlığın sosyal medya hesabından "Bosna-Hersek'te zorla alıkonulduğuna dair haberler bulunan vatandaşımız Deniz Eliş'e bugün (26 Eylül) ulaşılmıştır. Vatandaşımızın Zagreb Büyükelçiliğimize intikali sağlanmaktadır. Konuyla ilgili hukuki süreç Zagreb Büyükelçiliğimiz, Saraybosna Büyükelçiliğimiz ve Banja Luka Başkonsolosluğumuz tarafından takip edilmekte ve vatandaşımızın ailesi bilgilendirilmektedir" açıklaması yapılırken, Zagreb Büyükelçiliği'ne getirilen Deniz Eliş'in işlemleri tamamlandı. İşlemlerinin ardından Eliş, İstanbul'dan tarifeli uçakla Gaziantep Havalimanı'na getirildi. Eliş'i, ailesi, yakınları ve CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç karşıladı. Bir süre annesi İlknur Eliş'e sarılan Deniz, ailesine ve sevdiklerine kavuştuğu için çok mutlu olduğunu söyledi. Dışişleri Bakanlığı yetkililerine teşekkür eden Eliş, "Şu an çok mutluyum. Allah kimseye yaşatmasın. Herkese çok teşekkür ederim" dedi.

DHA

SON VİDEO HABER

Şii din adamından Nasrallah'a: 'Vasiyetini yaz, İran seni sattı'

Haber Ara