Camide yardım istedi, makasla saldırıya uğradı!
Başakşehir'de camide yatan M.H. (35), yanına gelerek 'Yardıma ihtiyacın var mı?' diye soran F.E.A. (16)'yı makasla yaraladı.

Oluşturma Tarihi: 2025-02-12 16:28:00

Güncelleme Tarihi: 2025-02-12 16:31:44

Tarayıcınız video oynatma özelliğini desteklemiyor.

Güvercintepe Mahallesi'ndeki camide meydana gelen olayda camiden gelen 'Yardım edin' çığlıklarını duyarak camiyi kontrol eden polis ekipleri, F.E.A. isimli bir kişinin yaralandığını gördü. Olay yerine gelen sağlık ekipleri F.E.A.'yı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırırken, saldırgan M.H. gözaltına alındı.

Polisin olayla ilgili yaptığı araştırmada, F.E.A.'nın camide yatan M.H.'nin yanına giderek, 'Yardıma ihtiyacın var mı?' diye sorduğu, M.H.'nin ise yanına gelen kişinin kendisine saldıracağını düşünerek cebinden çıkardığı makasla kovaladığı ve cami çıkışında yere düşen F.E.A.'nın vücuduna ve yüzüne rastgele vurduğu öğrenildi. Yaşananlar caminin güvenlik kamerasına yansıdı.

DHA