Cem Küçük'ten domuz eti skandalına sert tepki! Başka firmalar da ifşa olabilir
Cem Küçük, Köfteci Yusuf'a yönelik domuz eti skandalında öz eleştirinin gerekli olduğunu belirtti ve önümüzdeki günlerde başka firmaların da benzer şekilde gündeme gelebileceğini açıkladı.

Oluşturma Tarihi: 2024-10-14 12:20:07

Güncelleme Tarihi: 2024-10-14 12:21:45

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın denetimlerinde, birçok firmanın taklit ve tağşiş ürünler kullandığı ortaya çıkarken, Köfteci Yusuf'un ürünlerinde domuz eti tespit edilmesi büyük yankı uyandırdı. Cem Küçük, bakanlığın yayımladığı taklit ve tağşiş listesi kapsamında, yakın zamanda başka ünlü firmaların da benzer şekilde ifşa edilebileceğini ve bazı beş yıldızlı otellerin de gündeme gelebileceğini belirtti.

KÖFTECİ YUSUF SKANDALI GÜNDEMDE

Köfteci Yusuf, özellikle Ankara şubelerinde ürünlerinde domuz eti kullanıldığı iddialarıyla gündeme geldi. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalarda, firmanın taklit ve tağşiş yaptığı tespit edildi. Skandal sonrası, ünlü restoran zinciri eleştiri oklarının hedefi haline gelirken, Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük, Köfteci Yusuf'un durumu ele alarak “Köfteci Yusuf'un öz eleştiri yapması şart. Patronun bilgisi olup olmadığı tartışmalı bir konu ancak bu olayın başka yerlere bağlanmasına gerek yok.” dedi.

BAŞKA FİRMALAR DA GÜNDEMDE OLABİLİR

Cem Küçük, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yürüttüğü bu denetimlerin devam ettiğini ve yakın zamanda başka ünlü firmalarla birlikte bazı beş yıldızlı otellerin de aynı sorunlarla gündeme gelebileceğini söyledi. Küçük, “Bu millete dana eti diye domuz eti, bal diye glikoz, sucuk diye eşek eti yedirenler, bedeli neyse ödeyecek” diyerek sert eleştirilerde bulundu.

12punto