Cem Yılmaz’dan Uraz Kaygılaroğlu açıklaması
Cem Yılmaz, Uraz Kaygılaroğlu’nun geçmişte verdiği pozların yeniden gündeme gelmesi üzerine yaşadığı üzüntü hakkında konuştu: 'Hepimiz konuştuk, kendisi çok üzgün.'

Oluşturma Tarihi: 2024-10-10 16:33:36

Güncelleme Tarihi: 2024-10-10 16:34:19

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, oyuncu arkadaşı Uraz Kaygılaroğlu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İstanbul Fatih'te Semih Çelik tarafından işlenen korkunç cinayetlerin ardından Kaygılaroğlu'nun geçmişte verdiği kanlı pozların yeniden gündeme gelmesi üzerine özür dilemesi hakkında konuşan Yılmaz, "Hepimiz konuştuk, kendisi çok üzgün" dedi. Kaygılaroğlu, sergi için verdiği pozların bu olaylar sonrası hatırlanması nedeniyle duyduğu üzüntüyü dile getirmişti.

"TATSIZ BİR HADİSE, HEPİMİZ ÜZGÜNÜZ"

10 Ekim'de Netflix'te yayınlanacak olan Erşan Kuneri dizisinin ikinci sezon lansmanında basına konuşan Cem Yılmaz, yakın arkadaşı Uraz Kaygılaroğlu'nun yaşadığı üzüntüyü paylaştı. Yılmaz, “O ne kadar üzgünse biz de o kadar üzgünüz. Tatsız bir hadise. Hepimiz konuştuk kendisi çok üzgün” ifadelerini kullandı. Kaygılaroğlu, sergi için verdiği pozların Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'in öldürülmesinden sonra yeniden gündeme gelmesi üzerine özür dilemişti.

URAZ KAYGILAROĞLU LANSMANDA YER ALMADI

Dizinin lansmanı önceki akşam Beşiktaş'ta gerçekleştirildi. Geceye Cem Yılmaz'ın yanı sıra dizinin oyuncu kadrosundan Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu, Şükran Ovalı, Ahsen Eroğlu, Nilperi Şahinkaya, Bige Önal, Bülent Şakrak, Bora Akkaş ve daha birçok ünlü isim katıldı. Ancak, Uraz Kaygılaroğlu etkinlikte yer almadı. Yılmaz, Kaygılaroğlu'nun yaşadığı bu olayın herkesi etkilediğini belirtti.