Cenaze hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor: FETÖ'nün çiftliğinde yoğun faaliyet!
FETÖ terör örgütü elebaşısı Fetullah Gülen'in cenazesi için Pensilvanya'daki çiftliğe iş makineleri getirildi. Güvenlik önlemleri artırıldı, kazı işlemleri sürüyor. Belirsizlik devam ediyor!

Oluşturma Tarihi: 2024-10-23 07:56:41

Güncelleme Tarihi: 2024-10-23 09:22:10

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in cenazesinin nereye gömüleceğine ilişkin belirsizlik sürerken, örgüt mensupları, Pensilvanya'daki karargah olarak kullanılan çiftliğe iş makineleri getirdi. Cenaze hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

İş Makineleri Bahçeye Getirildi

Anadolu Ajansı'nın (AA) edindiği bilgilere göre, Gülen'in cenazesini gömmek için hazırlıklar sürüyor. Örgütün Pensilvanya'da bulunan çiftlik evinin bahçesine hafriyat işlerinde kullanılan makinelerin getirildiği gözlemlendi. Bahçe düzenlemelerinde kullanılmak üzere getirilen bu makineler, ilk kez toprak alanda görüntülendi.

Güvenlik Önlemleri Artırıldı

Gülen'in gömüleceği muhtemel yerler arasında öne çıkan çiftlik evinin etrafındaki güvenlik önlemleri de gün itibarıyla artırıldı. Yerleşke girişinde hiçbir aracın durmasına izin verilmemesi ve kapının önünde sürekli bir güvenlik görevlisinin beklemesi dikkat çekti.

Kazı İşlemlerine Ait Görüntüler Elde Edildi

AA'nın elde ettiği diğer görüntülerde, kazılan bir çukurun başında Gülen'in kardeşlerinden Mesih Gülen'in olduğu görüldü. Mesih Gülen'in bir sandalyeye oturduktan sonra kazı işlemini izlediği dikkat çekti.

FETÖ elebaşı Gülen, 20 Ekim'de ABD'nin Pensilvanya eyaletindeki St. Luke's Hastanesi'nde hayatını kaybetti.