Dolar

34,1127

Euro

38,1716

Altın

2.915,86

Bist

10.029,73

Civan Canova öldü mü? Ahmet Civan Canova neden öldü? Çiçek Taksi oyuncusu Civan Canova ölüm nedeni

Civan Canova öldü mü? Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, oyun yazarı, senarist ve tiyatro yönetmeni Ahmet Civan Canova'nın vefat haberi sevenlerini yasa boğdu. Ahmet Civan Canova neden öldü? Ahmet Civan Canova cenaze töreni ve nereye defnedilecek? İşte Çiçek Taksi oyuncusu Civan Canova ölüm nedeni!

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-08-20 18:14:54

Civan Canova öldü mü? Ahmet Civan Canova neden öldü? Çiçek Taksi oyuncusu Civan Canova ölüm nedeni

Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, oyun yazarı, senarist ve tiyatro yönetmeni Ahmet Civan Canova'nın vefat haberi sevenlerini yasa boğdu. Ahmet Civan Canova neden öldü? Ahmet Civan Canova cenaze töreni ve nereye defnedilecek? İşte Çiçek Taksi oyuncusu Civan Canova ölüm nedeni!

Civan Canova öldü mü?

Sosyal medyadaki haberlerden sonra 'Civan Canova'nın ölümü sorgulanmaya başladı. Birçok ünlü isim Canova'nın ölümüne dair paylaşımlarda bulundu.

Edinilen bilgilere göre Civan Canova 20 Ağustos Cumartesi günü hayatını kaybetti.

Ahmet Civan Canova neden öldü?

Çiçek taksi dizisi ile yıldızı parlayan senarist, tiyatro yönetmeni, oyun yazarı ve oyuncu olan Canova sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla akciğerinde kitle tespit edildiğini açıklamıştı.

67 yaşındaki oyuncu Civan Canova'nın hayatını kaybettiği öğrenildi. Ölüm nedeni için net bir açıklama henüz gelmedi. Fakat akciğerindeki kitle nedeniyle vefat ettiği düşünülüyor.

SON VİDEO HABER

'Şeyda, annesine şehit olacağım demişti'

Haber Ara