Dolar

42,8012

Euro

50,1583

Altın

5.973,25

Bist

11.341,90

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Barzani Türkiye'nin tutumunu görecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, IKBY'nin referandum sürecine ilişkin, 'Barzani, Türkiye'nin tutumunu MGK ve Bakanlar kurulu sonrasında görecektir' dedi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2017-09-15 20:07:08

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Barzani Türkiye'nin tutumunu görecek

TİMETÜRK | HABER MERKEZİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATV-A haber ortak yayınında gündeme dair önemli değerlendirmelerde bulundu. IKBY'nin 25 Eylül'de yapmayı planladığı bağımsızlık referandumuna da deyinen Erdoğan, "Barzani, Türkiye'nin tutumunu MGK ve Bakanlar Kurulu sonrasında görecektir" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları ifade etti:

"REFERANDUM BİR AKIL TUTULMASIDIR"

"Barzani'nin açıklaması çok yanlış. Akıl tutulmasından öte görüyorum. 22 Eylül'deki MGK'da karar vereceğiz. Barzani, bizim ne düşündüğümüzü çok iyi biliyor. Yaptığı açıklama çok yanlış. Barzani'nin en zor anlarında oradaki yönetimin yanında olduk, hala da yanındayız. Bu olanlar bizi yeni karar sürecine itti. Amerika dönüşü Ayın 27'sinde yapılacak olan MGK toplantısını referandumu da içine alacak şekilde 22'sinde yapacağız. Nihai kararımızı 22 Eylül'deki MGK ve Bakanlar Kurulu'nun ardından çok açık net görecek."

Kürd düşmanlığı sizi helaka götürecek. Kürtler kardeşse devlet kursunlar. Yok düşmansa kardeşlik naraları münafıklıktan başka birşey değil.
Barzani siyonizmin oyununa geldi. Orada yuzlerce kurt asireti var. Varsa yoksa barzani talabani. Referandumu kaldirmassa kendisi yok oldugu gibi diger kurt asiretlerininde icine alacak kurt turk arap dusmanliginin temelini atmis olacak. Bu da sadece emperyalizmin isine yaramis olacak. Oysa Turkiye İran İrak ve Suriye nin güc birligi yapacagi bir yapida refah icinde hepimiz yasayabiliriz.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

İkinci Sumud seferi ilan edildi!

Haber Ara