Cumhurbaşkanı Erdoğan: iç cephemizi sarsamayacaklar
Cumhurbaşkanı Erdoğan dan güçlü mesaj: 'Kardeşliğimizi bozamayacaklar, Türkiye yi terörden arındıracağız!'

Oluşturma Tarihi: 2024-10-27 08:38:59

Güncelleme Tarihi: 2024-10-27 08:40:34

Erdoğan'dan “Kardeşliğimizi Bozamayacaklar” Vurgusu! Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin büyük bir devlet olduğunu ve terörle mücadelede kararlılık sergilediklerini belirterek, “Kurulan tuzakları bozarak hedeflerimize yürüyeceğiz. Kardeşliğimizi bozamayacaklar,” dedi.

HATAY'DA 130 BİNİNCİ ANAHTAR TESLİMİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hatay Antakya Gülderen Mahallesi'ndeki TOKİ Konutları'nda 130 bininci anahtar teslimi ve toplu açılış törenine katıldı. Hatay Belediyesi'nin AK Parti'ye geçişine vurgu yapan Erdoğan, “Hatay gerçek belediyecilikle tanıştı. Depremin yaralarını sarmak için çalışırken başkaları koltuk kapmaca oynuyordu,” dedi. Erdoğan, bugüne kadar 101 bin 254 konut teslim ettiklerini ve 29 bin 311 konutun daha teslim edileceğini açıkladı.

“İÇ CEPHEMİZİ SARSAMAYACAKLAR”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadelede kararlılık mesajları vererek, “Terör baronları, emperyalizmin uşakları Türkiye'nin hedeflerine ulaşmasına engel olamayacak,” dedi. Erdoğan, “Bu topraklarda Türk, Kürt, Arap, Alevi, Sünni demeden hep beraber kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz. Terör örgütleri bizi maşa gibi kullanamayacak, iç cephemizi sarsamayacaklar,” ifadelerini kullandı.

“DAHA ADİL DÜNYA” ÇAĞRISI KİTAPLAŞTIRILDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 24 Eylül'de BM Genel Kurulu'nda yaptığı ve Gazze'ye insani destek, İsrail'in durdurulması, KKTC'nin tanınması gibi konulara dikkat çektiği konuşması, İletişim Başkanlığı tarafından kitap olarak Türkçe, İngilizce ve Arapça dillerinde yayınlandı.