Dolar

34,2552

Euro

37,4698

Altın

2.931,87

Bist

8.783,70

DEAŞ bağlantılı bıçaklama! Başakşehir'deki saldırının organize olduğu şüphesi

Başakşehir'de 3 kişinin bıçaklandığı saldırıda DEAŞ detayı ortaya çıktı. Saldırının organize şekilde gerçekleştirildiği düşünülüyor.

4 Saat Önce Güncellendi

2024-10-14 07:35:51

DEAŞ bağlantılı bıçaklama! Başakşehir'deki saldırının organize olduğu şüphesi

Başakşehir'de bir alışveriş merkezinin önünde 3 kişinin bıçaklandığı olayla ilgili gözaltına alınan 3 şüpheliden birinin DEAŞ terör örgütüyle bağlantısı olduğu tespit edildi. Olayın organize bir şekilde gerçekleştirildiği şüphesi üzerine duruluyor. Başakşehir Asayiş Büro ekipleri, olayla ilgili 3 şüpheliyi gözaltına alırken, saldırının organize bir şekilde gerçekleştirildiği yönünde yeni bulgular elde edildi.

DEAŞ BAĞLANTISI ORTAYA ÇIKTI

Başakşehir'de 3 gün önce bir AVM önünde yaşanan bıçaklama olayında 3 kişi yaralandı. Saldırıyı gerçekleştirdiği belirlenen M.G., "kasten öldürmeye teşebbüs" suçlamasıyla tutuklandı. Olayın hemen ardından M.G. ile iletişim kuran 4 yabancı uyruklu zanlı hakkında inceleme başlatıldı.

ŞÜPHELİLERİN EVLERİNE OPERASYON

Operasyon kapsamında A.M., R.M. ve D.D. gözaltına alındı. Özellikle R.M.'nin DEAŞ terör örgütü ile bağlantısı olduğu tespit edildi. R.M.'nin, bir spor salonunda antrenör olarak çalıştığı öğrenilirken, olayın planlı bir saldırı olma ihtimali üzerinde duruluyor.

1000 DOLARLIK İLGİNÇ DETAY

Olay günü zanlı A.M.'den 1000 dolar aldığı belirlenen M.G., parayı annesine teslim ettikten sonra bir iş yerinden 3 gigabayt internet paketi satın aldı. Saldırıyı ise bir saat sonra gerçekleştirdi. Polis, olayın organize olup olmadığını araştırmaya devam ederken, firari zanlı A.I.S.'nin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

SON VİDEO HABER

İETT otobüsü ağaca çarptı: 7 yaralı

Haber Ara