Dolar

32,5617

Euro

35,0571

Altın

2.452,74

Bist

10.564,33

Diamond Tema, küfürlü paylaşımlarıyla yeniden gündemde

Akademisyen Furkan Bölükbaşı, Youtube'da tartıştığı bazı isimlerle birlikte sosyal medyada gündem olan Diamond Tema ile ilgili görüşmesinin detaylarını yazdı. Bölükbaşı, X hesabından yaptığı paylaşımında, tartışma teklifinde bulunduğu Tema'nın küfürlü paylaşımlarının ekran görüntülerini de paylaştı.

2 Gün Önce Güncellendi

2024-07-01 10:42:13

Furkan Bölükbaşı, bir süre önce Hz. Peygamber hakkında hakaret içeren ifadeler kullanması nedeniyle sosyal medyada infial uyandıran, ardından hakkında yakalama kararı çıkarılan Diamon Tema adlı kişiyle arasında geçen diyaloğu paylaştı.

2_708

Tema'nın kendisine yönelik hakareti dahil, bazı küfürlü paylaşımlarının ekran görüntülerini de paylaşan Bölükbaşı, Tema'ya yaptığı teklifleri anlattı.

"MÜNAZARADAN KAÇTI"

Asrın Tok tartışmasından sonra Diamond Tema'ya karşıma çık dediğimde sağda göreceğiniz şekilde gayet üslupsuz ve seviyesiz bir şekilde delikanlılık üzerinden ithamda bulunmuş, "kaçma sakın" filan diye de güya kendince alay etmeye kalkmıştı.

Hem verdiği tarihi hem de kendi seçtiği kanalı kabul ettim.

Tartışmalar büyüdüğünde ise "can güvenliğini" gerekçe göstererek hem yer6 kanalından hem kendisinden gelen talep sonucunda makul davranmış ve elbette can güvenliğin benim için de önce gelir diyerek ertelenmesini kabul etmiştim.

Hatta bunun sonrasında geniş gönüllülük göstererek birkaç defa aşağıdaki önerilerde bulundum:

1) Ben Arnavutluk'a geleyim, münazarayı orada yapalım
2) İstersen yanına iki kişi daha al, üç kişiye bir kişi münazara yapalım.

Bu önerilerimi hem sosyal medya hesaplarımdan hem de AKİT TV'de canlı yayından tekrarladım ki bağlayıcı olsun.

Ve asıl önemlisi kendisine karşı hiçbir zaman üslubumu bozmadım ve hakaret etmedim. Hakaretlerine de karşılık vermedim.

Dün kendi kanalında yaptığı canlı yayında soyadımı bir hakaret kelimesine çevirerek (Büllükbaşı - büllük argoda erkek cinsel organı anlamına geliyor) bana yine hakaret etmiş ve karşıma çıkmayacağını ilan etmiş.

Bugüne kadar erteleme talebinde de, sonraki süreçlerdeki çağrılarımda "kaçma" gibi bir şeyin imasında bile bulunmadım ama kendisi bana "kaçacaksın" dediği halde, yine kendi söylemiyle bütün şartlarını kendisinin belirlediği münazaradan kaçtı.

Kendi sözünü tutmayacak, kendi meydan okumasından kaçacak, kendi söylemiyle ahlaklı davranamayan birisi olduğunu da böylece kanıtlamış oldu.

DİAMOND TEMA'NN HAKARETLERİ

Not: Altta bir tweet daha atarak kendisinin benimle geçen sefer ilk defa temas ettiği bir tartışmamızda nasıl durduk yere hakaretler savurduğunu, dünkü canlı yayınında belirttiği üzere nasıl "ahlaklı" bir insan olduğunu da ayrıca sıralayarak göstereceğim.

3_417

Aşağıda Diamond Tema'nın "bütün dünyanın Filistin saflarında birleştiğini" ifade ettiğim tweete karşılık olarak bana ettiği hakaretlerin görsellerini paylaşıyorum.

GQ34dL5W8AAfx2V

Şunu ayrıca net olarak belirtmek istiyorum. Benim tweetimi alıntılayarak bana bu hakaretleri sıraladığı esnada ben bu arkadaş hakkında en küçük bir yorum dahi yapmamıştım ve kendisini tanımıyordum bile.

GQ34d_vWYAADRWy

Tamamen durduk yere hiç tanımadığı bir insana ettiği hakaretler şunlar, ve bu arkadaş hiç utanmadan hala "ahlaklı" pozu kesmeye devam edebiliyor.

GQ34es5XoAAy1LS

GQ34cIpWYAE0TFf

GQ3z0aYWAAAIu5h

Haber Ara