Dolar

34,0446

Euro

38,0251

Altın

2.822,80

Bist

9.942,23

Dilan Çıtak Tatlıses, THY Uçağında Olay Çıkardı! Lenslerini oydurtma bana!

Dilan Çıtak Tatlıses, THY uçağında kedisini pusetten çıkarmak isteyince kabin görevlisiyle tartıştı. Hostese saldırmaya çalıştı ve polisle de tartıştı. Olay sonrası Tatlıses'in THY kara listesine alındığı bildirildi.

21 Saat Önce Güncellendi

2024-09-18 19:22:26

Dilan Çıtak Tatlıses, THY Uçağında Olay Çıkardı! Lenslerini oydurtma bana!

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, Türk Hava Yolları (THY) uçağında hostesle tartışma yaşadı. Olay, Bodrum'dan İstanbul'a dönüş sırasında meydana geldi. Tatlıses, kedisini kucağına almak isteyince kabin görevlisi tarafından uyarıldı. Bu uyarı üzerine gerilim tırmandı ve Tatlıses hostese yönelik saldırgan bir tutum sergiledi. Uçak iniş yaptıktan sonra her iki taraf da birbirinden şikayetçi oldu. Dilan Çıtak Tatlıses'in THY'nin kara listesine alındığı öğrenildi.

“Lenslerini oydurtma bana!”

Olay, Tatlıses'in kedisini pusetten çıkarıp kucağına almasıyla başladı. Kabin görevlisi, kediyi pusete geri koymasını isteyince, Tatlıses bu duruma tepki gösterdi. Tartışma sırasında "Lenslerini oydurtma bana!" şeklinde bağırarak kabin görevlisine saldırmak istedi. Yolcuların araya girmesiyle gerilim büyüdü ve uçak İstanbul'a indiğinde taraflar karakola götürüldü.

Dilan Çıtak Tatlıses'ten Açıklama: “Kedime vurdu!”

Tatlıses, olay sonrası Instagram hesabından açıklama yaptı. Olayın yanlış anlaşıldığını belirten Tatlıses, "Kedim fenalaşınca onu pusetten çıkarmak istedim. Hostes beni sert bir şekilde uyardı ve kedime vurdu" dedi. Tatlıses, kendisinin paniğe kapıldığını ve hostesin tavırlarına karşılık verdiğini savundu. Diğer yolcuların da kendisini uyardığını belirten Tatlıses, yayınlanan videonun sadece olayın son anlarını gösterdiğini öne sürdü.

POLİSLE DE TARTIŞTI: “Yerler seni koçum!”

Dilan Çıtak Tatlıses'in uçaktan indikten sonra polisle de tartıştığı ortaya çıktı. Görüntülerde Tatlıses'in polise yönelik, "Öyle üniformana güvenerek hareket etmeyeceksin, yerler seni koçum!" şeklinde hakaret ettiği görülüyor. Olay sonrası Tatlıses'in THY'nin kara listesine alındığı öğrenildi.

OLAYIN DETAYLARI: HOSTESİN SERT TUTUMU PANİĞİ ARTIRDI

Tatlıses'in açıklamasına göre, kedisi fenalaştığı için paniğe kapıldı ve hostesin sert tavırları durumu daha da zorlaştırdı. Kedisine vurulması ve hostesin eliyle kendisine müdahale ettiğini iddia eden Tatlıses, uçaktan indiği anda durumu polislere aktardığını belirtti. Diğer kabin görevlilerinin sakin tavırları için teşekkür eden Tatlıses, bu olayın sosyal medyada yanlış yansıtıldığını savundu.

SON VİDEO HABER

İsmailağa tartışmasına Erem Şentürk de dahil oldu

Haber Ara